Ahmet Çakar'ın "Bu akşam ölecek" dediği Ümit Özat, deliye döndü - Son Dakika
Spor

Ahmet Çakar'ın "Bu akşam ölecek" dediği Ümit Özat, deliye döndü

Eski hakem ve ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Sivasspor-Fenerbahçe maçının ardından katıldığı bir programda eski futbolcu Ümit Özat'ı hedef alarak "Bu akşam ölecek" dedi. Ümit Özat ise Çakar'ın bu sözlerine, "Merak etme duanla yaşamadım ki temennin ya da hissiyatınla öleyim. Seninle yayın yaptığım için kendimden utanıyorum" şeklinde yanıt verdi.

24.04.2024 11:02  Güncelleme: 11:07

Eski hakem ve ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, katıldığı bir programda Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ümit Özat'ı hedef alarak, "Bu akşam ölecek" demişti.

"BU AKŞAM ÖLECEK"

Çakar, Sivasspor-Fenerbahçe maçının ardından katıldığı programda eski milli futbolcu Ümit Özat'ı hedef aldı. "Şu anda bir şey hissettim; Ümit Özat bu akşam ölecek" diyen Çakar'a sunucu "Allah korusun hocam, niye ölsün ya" diye tepki verdi. Ancak Çakar, bu sözleri sarf etmeye devam etti; "Vallahi diyorum, hissettim, hissettim… Hissettim, ölecek" dedi.

ÖZAT'TAN ZEHİR ZEMBEREK TEPKİ

Çakar'ın bu sözlerine kayıtsız kalmayan Ümit Özat, ailesinden birilerinin bu görüntüleri izlerse travma yaşayabileceğini belirterek, "Hiç düşünmüyor musun hoca, 'Bu adamın çoluğu var çocuğu var, izlerse travma yaşar mı, yaşamaz mı' diye. Ama bunlar senden beklenen şeyler. Merak etme itin duası kabul olsa gökten kemik yağar. Seninle yayın yaptığım için kendimden utanıyorum. Ayrıca duanla yaşamadım ki temennin ya da hissiyatınla öleyim" şeklinde bir yanıt verdi.

Ahmet Çakar'ın 'Bu akşam ölecek' dediği Ümit Özat'tan zehir zemberek tepki
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Ahmet Çakar'ın 'Bu akşam ölecek' dediği Ümit Özat, deliye döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Serkan Beyhan: AHMET ÇAKARIDA ÜMİT ÖZATIDA ÇOK SEVİYORUM. İKİSİDE HALKIN NABZINI ÇOK İYİ BİLEN AKILLI ADAMLAR. HALK ADAMI İKİSİDE BENCE. İKİSİNİNDE ORTAK ÖZELLİĞİ BENİ SEVERMİ İNSANLAR SEVMEZ Mİ DEMİYOLAR İNANDIKLARI DOĞRULARI SÖYLÜYOLAR. BENCE RENKSİZ TÜRK FUTBOLUNUN RENKLERİ İKİSİDE. 5 57 Yanıtla
  • Seyyidali Can: Kafayı yemiş bu adam 56 1 Yanıtla
  • İskender koknaroglu: Al birini vur ötekine şaşırmışlar bunlar. 24 0 Yanıtla
  • Galatasaray Spor kulübü: Ahmet Çakar tam maskot oldu 4 0 Yanıtla

Advertisement