Akigo, Üst Üste 3. Galibiyet İçin Sahada - Son Dakika
Spor

Akigo, Üst Üste 3. Galibiyet İçin Sahada

Akigo, Üst Üste 3. Galibiyet İçin Sahada

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Akhisar Belediyespor, ligde yarın Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.

15.02.2014 15:04  Güncelleme: 15:26

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'a 3-0 yenilerek A Grubu'ndan çıkamayan Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de yarın Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.

Süper Lig'de oynadığı son 2 maçta Gençlerbirliği ve Trabzonspor'u mağlup eden Akhisar Belediyespor, 21. haftaya 31 puanla 6. sırada girdi.

Manisa'da şimdiye kadar oynadığı 9 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Ege temsilcisi, kendi evinde sadece Kardemir Karabükspor'a 1-0 mağlup olurken, Beşiktaş'la 3-3 berabere kaldı. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladığı Elazığspor, Trabzonspor, Gaziantepspor, Galatasaray, Torku Konyaspor, Sivasspor ve Gençlerbirliği'ni puansız yollayan Akhisar Belediyespor, bu maçlarda 20 gol atarken  kalesinde 9 gol gördü.

Akhisar Belediyespor, yarın saat 14.00'te Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk edeceği 17. sıradaki Kayseri Erciyesspor'a ilk yarıda 1-0 mağlup olmuştu.

Karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan Akhisar Belediyespor'da cezalı Kenan Özer ile sakatlığı bulunan Bilal Kısa'nın yarın forma giyemeyeceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akigo, Üst Üste 3. Galibiyet İçin Sahada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement