Alex de Souza'dan heyecanlandıran Fenerbahçe açıklaması - Son Dakika
Spor

Alex de Souza'dan heyecanlandıran Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, İstanbul'da bir klinikte açıklamalarda bulundu. Teknik direktörlüğe 2021'de başlamayı planlayan Alex; Fenerbahçe, Falcao ve Hagi hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

09.12.2019 16:07  Güncelleme: 16:23

Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olan Brezilyalı efsane Alex de Souza Türkiye'ye geldi ve davet edildiği bir saç ekim kliniğinde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye teknik direktör olma hedefinin olduğunu ancak 2021 yılından önce teknik direktörlük yapmayı düşünmediğini belirten Alex, "Umarım bir gün Fenerbahçe'nin teknik direktörü olurum. Teknik direktörlük için hala zamanım var. Bununla ilgili bir süreç var. Öncelikle Brezilya'da kurslarıma devam edeceğim. 2021'de belgemi elime aldıktan sonra hayat neler getirecek göreceğiz. Benimle ilgili aceleci davranıyorsunuz ve beni planlara dahil ediyorsunuz. Benim acelem yok. Önce kursumu tamamlamalı ve teknik direktörlük belgemi duvara asmalıyım" dedi.

"FENERBAHÇE'YE NE ZAMAN ÇAĞRILIRSAM, GELİRİM"

Alex, Fenerbahçe'nin çağırması halinde istedikleri zaman geleceğini söyleyen Brezilyalı efsane, "Bir gün Fenerbahçe'nin başına geçip geçmeyeceğim çok sonra konuşulacak şeyler. 'Fenerbahçe'ye ne zaman dönüyorsun?' diye sorarsanız, bunun yanıtını ben veremem. Ne zaman çağrılırsam, gelirim. Şu an Türkiye'ye dostlarımla vakit geçirmeye geldim. Fenerbahçe ile herhangi bir temasım olmayacak. Ama günün birinde Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmak isterim" şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE'YE TRANSFERDE AKIL VERMİYORUM"

Transferde sarı-lacivertliler için aktif bir rolde bulunmadığını ifade eden Alex de Souza, "Benim kafamda geçen bir şey yok. Benim açımdan geçmişe dair bir şey söylemeye gerek yok. Cruzeiro'nun küme düşmesiyle ilgili üzüntümü bildiriyorum buradan onlara. Dün gece kalbim onlarlaydı ama maalesef olmadı. 7 Aralık 2014'te futbolu bıraktım, bugün 9 Aralık 2019. Futbolu bırakalı uzun zaman oldu, benim açımdan veda maçı gibi bir plan şu an için yok. Fenerbahçe'ye transferlerle ilgili herhangi bir akıl vermişliğim yok. Fikir veriyorum ancak herhangi bir transferde aktif olarak bulunmadım. Fenerbahçe'ye gelen oyuncuları, 10 numaraları değerlendirecek olan kişi ben değilim. Transfer ile ilgilenen kişiler var, teknik direktörü var, benim bir şey söylemem doğru olmaz" dedi.

"FALCAO KALİTELİ BİR OYUNCU"

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao hakkındaki düşünceleri sorulan Alex, "Falcao'yu tanımıyorum, kendisini saha içinde gördüğüm kadarıyla biliyorum. Kişisel olarak tanımıyorum. Fransa ve İspanya'da gol krallıkları olan, kariyeri başarılarla dolu bir futbolcu. Ondan beklenti duyulması kadar doğal bir şey olamaz Türkiye'ye geldiği zaman" yanıtını verdi.

HAGI VE BENİMLE KIYASLANMASI HAKSIZLIK

Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye transfer olan bir yabancı futbolcunun kendisi ve Hagi ile kıyaslanmasının doğru olmadığını belirten Brezilyalı yıldız, "Galatasaray'a gelen bir futbolcunun Hagi'yle, Fenerbahçe'ye gelen bir futbolcunun Alex'le karşılaştırılması gelen futbolcuya yapılan haksızlık olarak görüyorum. Biz uzun bir süre oynadık. Başarılarımız ortada ve hikayemiz bitti. Hikayesi biten insanları hikayesi yeni başlayan insanlarla karşılaştırıyor olmak büyük bir haksızlık. Beklenti doğal. Falcao'nun kalitesi ortada. Galatasaray'a başarı kazandırabilecek potansiyele sahiptir ama bunu yapıp yapamayacağını zaman gösterecek" ifadelerini kullandı.

Alex de Souza\'dan heyecanlandıran Fenerbahçe açıklaması

Son Dakika Spor Alex de Souza'dan heyecanlandıran Fenerbahçe açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Fikret yerlikaya: Seni unutursak kalbimiz kurusun efsane desouza 13 6 Yanıtla
  • @aygunyetis: büyüksün kaptan 13 6 Yanıtla
  • Huzur: Fenerde biri çıkıp adam akıllı konuşacağı aklıma gelmezdi ama vaybe cik cik yok direk kendine yakışır şekilde açıklama bakın cikcikler bakinda birşey ogrenin 7 7 Yanıtla
    Narkoz 23: Gerizekalı 0 2
  • Hagi: Seninde Hagi ile kıyaslanman haksızlık haginin kariyerinde real Madrid ve Barcelona gibi takımlar ve uluslar arası arena da şampiyonluklar var sen sadece türkiyede kariyer sahibisin 5 8 Yanıtla
    Hagi : Sen galiba saha da Hagi yi izlemedin kardeşim Türkiye ye gelmiş en kariyerli ve en iyi oyuncu Hagi dir. 5 6 İlhan ekin: Valla bu adam gibi taraftarı çoşturan futbolcu TÜRKİYEDEN geçmedi 4 3 11: Aynen kardeş Roberto Carlos geçti bu ülkeden eğer KARİYERDEN BAHSEDİYORSAN 3 0 324: insan sev . 1 1 Roberto carlos: Efsane Bi oyuncu Roberto Carlos fakat 10 numara pozisyonundan bahsediyoruz 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement