Alexander Sörloth, Sarı-Lacivertli takıma göz kırptı - Son Dakika
Spor

Alexander Sörloth, Sarı-Lacivertli takıma göz kırptı

Şampiyonluk için kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, ismi Trabzonspor'la da anılan Alexander Sörloth'la iletişim kurdu. Norveçli futbolcunun da Fenerbahçe'nin ilgisinden memnun olduğu ve Leipzig'in kendisini göndermeye karar vermesi halinde sarı-lacivertli kulübe imza atabileceği öğrenildi.

14.07.2021 09:41  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe henüz santrfor konusunda somut adım atmadı. Bunun nedeni ise transfer listesinde yer alan Alexander Sörloth ve Vedat Muriqi için kulüplerinin vereceği kararın beklenmesi. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Sörloth'la aracılar vasıtası ile temasa geçen Fenerbahçe yönetimi, "Leipzig beni gönderirse görüşebiliriz" cevabını aldı.

Alexander Sörtoth'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

YA SÖRLOTH YA DA MURIQI

Ancak 25 yaşındaki oyuncunun Türkiye'ye dönmesi halinde öncelik yapılan anlaşmalar gereği eski kulübü Trabzonspor'da bulunuyor. Bordo-mavililer, bir süredir hem Norveçli yıldız hem de Leipzig'le temas halinde. Fenerbahçe ise Sörloth ve Vedat Muriqi'ten birisini kiralık olarak kadrosuna katıp forvet transferini bitirmeyi hedefliyor.

Alexander Sörtoth'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

LEIPZIG HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Trabzon'daki 33 gol ve 10 asistlik performansı sonrası RB Leipzig'e transfer olan Sörloth, Alman ekibinde çıktığı 37 maçta sadece 6 gol ve 4 asist üreterek hayal kırıklığı yaratmıştı.

Alexander Sörloth, Sarı-Lacivertli takıma göz kırptı

Son Dakika Spor Alexander Sörloth, Sarı-Lacivertli takıma göz kırptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ben irfo: turkiyede hangi takim bunu ve vadti alirsa yuzsuzdur demekkii turk futbolu ile dalga geçtikleri gunleri unutmadik 2 1 Yanıtla

Advertisement