Ali Sami Yen'de Kritik Gece! - Son Dakika
Spor

Ali Sami Yen'de Kritik Gece!

Ali Sami Yen\'de Kritik Gece!

Spor Toto Süper Lig'de 8.

17.10.2010 10:08

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçında Galatasaray ile Ankaragücü karşı karşıya geliyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Lig TV'nin naklen yayınlayacağı karşılaşmayı Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz.

NEILL BELİRSİZLİĞİ

Sezona beklediği gibi başlayamayan Galatasaray ligde inişli-çıkışlı bir grafik sergiliyor. Rijkaard, Karabükspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından hiçbir antrenmanda takımla çalışamayan Neill konusunda kararsız.

Hollandalı teknik adam, doktorlarla yapacağı görüşmenin ardından Avustralyalı yıldız konusunda son kararını verecek. Neill'ın oynamaması durumunda savunmanın göbeği Hakan Balta- Servet Çetin ikilisinden oluşacak.

Uzun bir aradan sonra Elano'yu ilk 11'de görevlendirmesi beklenen Rijkaard'ın, Ümit Milli Takım'da müthiş bir performans sergileyen Emre Çolak'a da sürpriz bir şekilde görev verebilir. Sakatlığı devam eden Arda Turan ise maç kadrosunda yer almıyor.

Galatasaray, son beş haftada oynadığı maçlardan 4 galibiyet ve bir mağlubiyet çıkardı. Galatasaray bu sezon kendi sahasında oynadığı 3 maçta ise 2 galibiyet ve bir mağlubiyet aldı. Galatasaray'da ligde bu sezon en çok forma giyen isim Ayhan Akman... Ayhan, oynanan 7 maçın tamamında sahada kaldı. Ayhan'ı; 7 maçta 585 dakika sahada kalan Lucas Neill takip etti.

MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN...

VİTTEK VE ADEM KOÇAK YOK

Galatasaray'dan Uğur Uçar, Manisaspor'dan Güven Varol, Kayserispor'dan Aydın Toscalı, Olympiaskos'tan Michael Zewlakow, Trabzonspor'dan Drago Gabric'i transfer eden; geçtiğimiz sezon Lille'den kiraladığı Robert Vittek'i de kadrosunda tutan Ankara ekibinde sakatlıkları bulunan Vittek ve Adem Koçak, G.Saray'a karşı forma giyemeyecek.

Geçtiğimiz sezon yardımcı antrenör olarak takımda olan Ümit Özat, bu sezon ise takımın başında. Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 7 maçta; 3 galibiyet, bir beraberlik ve üç mağlubiyet alan Ankaragücü 10 puanla 9'uncu sırada bulunuyor. Ankaragücü bu maçlarda 11 gol atıp, 9 gol yedi. Başkent ekibi, bu sezon deplasmanda oynadığı 3 maçtan; bir galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Ufuk

Serkan

Servet

Hakan Balta

İnsua

Cana

Ayhan

Sabri

Misimoviç

Kewell

Baros

ANKARAGÜCÜ

Senecky

Uğur

Zewlakov

Rajnoch

Klukowski

Güven

Hürriyet

Sapara

Özgür

Metin

Sestak

STAT: Ali Sami Yen

SAAT: 19:00

HAKEM: Tolga Özkalfa

YAYIN: Lig TV & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

CİM BOM EVİNDE GOL YEMEDEN KAZANIYOR

Galatasaray son 3 sezonda Ankaragücü ile sahasında oynadığı 3 maçı da gol yemeden galip bitirdi. Geçen sezon 3-0, 2008-09 sezonunda 1-0 ve 2007-08 sezonunda yine 1-0 kazanan Galatasaray 2006-07 sezonunda da rakibiyle sahasında 1-1 berabere kalmıştı. İki takım arasında lig tarihi boyunca oynanan 90 maçta 57 kez Galatasaray kazanırken, 18 maç berabere bitti, 15 maçı Ankaragücü kazandı.

A.GÜCÜ YA 3 FARK ATIYOR YA DA ...

Ankaragücü bu sezon Süper Lig'de oynadığı 7 maçta 3 galibiyet alırken, galip geldiği bu 3 maçta da rakiplerine 3 fark attı. Süper Lig'in 2.haftasında Manisaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup eden sarı-lacivertli takım, 5.haftada evinde Kasımpaşa karşısında yine 3-0 galip geldi. Ankaragücü, son olarak 7.haftada sahasında Konyaspor'u 4-1 yenmeyi başardı ve 3 galibiyetini de 3 farkla kazanmış oldu. Ankaragücü geçen sezonda sahasında Galatasaray'ı 3-0 yenmişti.

SON 15 YILIN EN KISIR G.SARAY'I

Süper Lig'de geride kalan 7 haftada rakiplerine 10 gol atan Galatasaray böylece son 15 sezonun en kısır ilk 7 haftasını yaşıyor. Galatasaray bu sezondan önce en son 1995-96 sezonunda ilk 7 haftada 10 gol atmıştı. Galatasaray geçen sezon ilk 7 haftada rakiplerine 1 tanesi hükmen olmak üzere toplam 21 gol atmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ali Sami Yen'de Kritik Gece! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement