'Allah Bir Tanesini Nasip Etti' - Son Dakika
Son Dakika Logo

'Allah Bir Tanesini Nasip Etti'

\'Allah Bir Tanesini Nasip Etti\'
16.05.2012 23:55

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Bursaspor'u 4-0 mağlup eden Fenerbahçe kupanın sahibi olurken; sarı lacivertli ekibin kalecisi Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Bursaspor'u 4-0 mağlup eden Fenerbahçe kupanın sahibi olurken; sarı lacivertli ekibin kalecisi Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Uzun zaman sonra kupayı müzelerine götüreceği için mutlu olduklarını ifade eden Volkan Demirel, "İki hedefimiz vardı; ama Allah bir tanesini bize nasip etti. Bursaspor'u, Galatasaray'ı ve takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Lig ve kupada karşılaştığımız etkenlere karşı büyük bir iş başardık. Ligi de alsaydık daha güzel olurdu tabi. Yılmadan, usanmadan engellere karşı dik durmayı başarabildiğimiz için gururluyuz" şeklinde konuştu.

Lig kupasının üzüntüsünün sadece bir gün sürdüğünü söyleyen Demirel, "Daha önce de belirttiğim gibi, tüm sezon yaşadıklarımızın yanında bu kupanın kaybı hiç kalır" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor 'Allah Bir Tanesini Nasip Etti' - Son Dakika


Advertisement