Beşiktaş, Altınordu'dan Kerim Alıcı'nın transferine son noktayı koyacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Altınordu'dan Kerim Alıcı'nın transferine son noktayı koyacak

Beşiktaş, TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da forma giyen ve F.Bahçeli Barış Alıcı'nın kardeşi olan Kerim Alıcı'nın transferini bitirmeye hazırlanıyor. Siyah-beyazlılarda transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nın hafta içinde İzmir'e gelerek Altınordulu yöneticilerle masaya oturacak.

28.06.2020 13:58  Güncelleme: 18:57

TFF 1. Lig kulüplerinden Altınordu'da forma giyen sağ bek Kerim Alıcı'nın Beşiktaş'a transferinin hafta içinde netlik kazanması bekleniyor.

Uzun süredir Kerim'i takip eden siyah-beyazlıların önümüzdeki günlerde genç savunmacının işini bitirmek için atağa kalkacağı belirtildi.

TORUNOĞULLARI İZMİR'E GİDEREK MASAYA OTURACAK

Beşiktaş'ta transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nın hafta içinde İzmir'e gelerek Kerim transferi için Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'la masaya oturacağı bildirildi.

Fenerbahçe'den Westerlo'ya kiralanan Barış Alıcı'nın ikiz kardeşi olan 23 yaşındaki Kerim, 1. Lig'de toplam 83 maçta 3 gol kaydetti. Futbolcunun kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

BONSERVİS VE BİR SONRAKİ SATIŞTAN PAY TALEP EDECEK

Altınordu, bonservis ücretinin yanı sıra oyuncunun bir sonraki satışından da pay talep edecek. Kerim'in ikizi Barış, 2018'de Berke Özer'le birlikte Altınordu'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Beşiktaş, Altınordu\'dan Kerim Alıcı\'nın transferine son noktayı koyacak
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Altınordu'dan Kerim Alıcı'nın transferine son noktayı koyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement