Ankaragücü: 1 - Az Alkmaar: 2 - Son Dakika
Spor

Ankaragücü: 1 - Az Alkmaar: 2

Ankaragücü: 1 - Az Alkmaar: 2

Ankara Ekibi Hazırlık Kampının Son Gününde Az Alkmaar'a 2-1 Mağlup Oldu

11.01.2011 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA EKİBİ HAZIRLIK KAMPININ SON GÜNÜNDE AZ ALKMAAR'A 2-1 MAĞLUP OLDU

ANKARAGÜCÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZAT: "YAPACAĞIMIZ BİRKAÇ TRANSFER İLE HAZIR HALE GELECEĞİZ"

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı öncesi Antalya'da çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, bugün IC Footboall Center'de Hollanda'nın AZ Alkmaar takımı ile karşı karşıya geldi. Ankara ekibi, hazırlık kampının son gününde yaptığı mücadeleden 2 -1 mağlup ayrıldı.

Ankaragücü karşılaşmaya Senecky, Theo, Zewlakow, Rajnoch, Ümit, Adem, Muhammet, Gabric, Kağan, Cerny ve Doğan11'i ile başladı.

AZ Alkmaar ise sahaya Sergio Romero, Marcellis, Moisander, Moreno, Poulsen, Elm, Wernbloom, Viergever, Berg Gudmundsson, Sigthorsson ve Martens 11'i ile çıktı.

Mücadelede AZ Alkmaar'ın gollerini 15. ve 33. dakikada Martens kaydederken, Ankaragücü'nün tek golü 68. dakikada Ergin Keleş'den geldi.

Maçın ardından bir açıklama yapan Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, mücadeleden mağlup ayrılmış olsalar da kamp sürecinin iyi geçtiğini ve ikinci yarı öncesi takımının ufak eksikleri dışında hazır olduğunu söyledi. Özat, yapacakları birkaç transfer ile ikinci yarı iyi bir Ankaragücü izleteceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ankaragücü: 1 - Az Alkmaar: 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement