Antalya Büyükşehir Belediyespor'da İç Transferde 3 Oyuncuyla Anlaştı - Son Dakika
Spor

Antalya Büyükşehir Belediyespor'da İç Transferde 3 Oyuncuyla Anlaştı

Antalya Büyükşehir Belediyespor\'da İç Transferde 3 Oyuncuyla Anlaştı

Beko Basketbol Lig'de mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı, iç transferde üç sporcuyla anlaşma sağladı.2012-2013 sezonu hazırlıklarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon Antalya...

13.07.2012 11:51

Beko Basketbol Lig'de mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı, iç transferde üç sporcuyla anlaşma sağladı.

2012-2013 sezonu hazırlıklarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon Antalya Büyükşehir Belediye forması giyen Valentin Pastal'la sözleşme yeniledi. Antalya Büyükşehir Belediye TBL'de forma giyen deneyimli ve başarılı sporcular Reha Öz ve Eren Beyaz'ı kadrosuna dahil etti.

27 yaşındaki, 2.04 boyunda olan ve Efes Pilsen altyapısından yetişen Valentin Pastal, TBL'de Galatasaray, Beykoz, Karşıyaka, Mersin ve son olarak Antalya Büyükşehir Belediye forması giydi.

Beşiktaş altyapısından yetişen 26 yaşındaki 2.08 boyunda olan Eren Beyaz,TBL takımlarından Beykoz, Darüşşafaka, Aliağa, Galatasaray takımlarında forma giydi.Beyaz,geçtiğimiz sezonu Erdemirspor'da ligi tamamladı.

Ligin tecrübeli isimlerinden olan 34 yaşındaki 2.02 boyundan olan Reha Öz,1995 yılından bu yana TBL'de forma giyen bir sporcu.Öz,geçtiğimiz sezon Olin Edirne takımında yer aldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalya Büyükşehir Belediyespor'da İç Transferde 3 Oyuncuyla Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement