Antalya Plaj Futbolunun Susmayan Adamı Oktay Sarı Hd 1 - Son Dakika
Spor

Antalya Plaj Futbolunun Susmayan Adamı Oktay Sarı Hd 1

Sakarya'da büfe işleten Oktay Sarı (42), yaklaşık 11 yıldır plaj futbolu turnuvalarında maç anlatıyor.

30.07.2018 12:43

Sakarya'da büfe işleten Oktay Sarı (42), yaklaşık 11 yıldır plaj futbolu turnuvalarında maç anlatıyor. Taraftarların 'Plaj futbolunun susmayan adamı' olarak tanımladığı Oktay Sarı, "Oyuncuları oyunda tutuyor olmak, oyuncularla gol atıyor olmak, kaleciyle gol yiyor olmak, savunmayla tekme yiyor olmak ayrıca çok keyif veren bir oyun. Maçlarda oyuncular kadar heyecanlanıyorum" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Manavgat Belediyesi'nin organize ettiği TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı'nda sahada futbolcular galip gelmek için ter dökerken, maçların sunucusu Oktay Sarı, hem futbolcular hem de seyircilerden büyük ilgi gördü. Yaptığı esprili yorumlar ve hareketleriyle ilgi çeken Oktay Sarı maçları oyuncularla birlikte yaşadı. Sakarya'da 10 çocuklu bir ailenin 4'üncü çocuğu olan Oktay Sarı, amatör tiyatroculuğun yanı sıra Sakarya'da yayın yapan yerel bir televizyonda da amatör olarak spor programları yapıyor. Asıl mesleği esnaflık olan Oktay Sarı, Sakarya'daki Yeni Cami yanında büfe işletiyor.

'OYUNCULAR KADAR HEYECANLANIYORUM'

Oktay Sarı, ilk yılı amatör olmak üzere 11 yıldır plaj futbolunda sunuculuk yaptığını söyledi. Plaj futbolunun 2006 yılında Brezilya'dan Türkiye'ye geldiğini ve Türkiye'nin bütün kıyılarında oynandığını belirten Oktay Sarı, "Ben de bu oyuna 11 yıl önce dahil oldum. 11 yıldır bütün etaplara gidiyorum. Benim söylediklerimi oyuncuların duyuyor olması ayrıca çok daha heyecan verici. Oyuncuları oyunda tutuyor olmak, oyuncularla gol atıyor olmak, kaleciyle gol yiyor olmak, savunmayla tekme yiyor olmak ayrıca çok keyif veren bir oyun. Maçlarda oyuncular kadar heyecanlanıyorum" dedi.

'PLAJ FUTBOLUNUN SUSMAYAN ADAMIYIM'

Kendisi için taraftarların yaptığı 'Plaj futbolunun susmayan adamı' tanımlamasını doğru bulduğunu ve maçlarda sürekli konuştuğunu kaydeden Oktay Sarı, "Doğru, ben plaj futbolunun susmayan adamıyım ama hoşuma giden şeyse Türkiye'nin her yerinde Manavgat'tan Karasu'ya, oradan Cebeci'ye, Hatay'a, İzmir'e her yere gidiyorum. Yaz boyu sürekli bütün kıyılarda dolaşıyorum. Otelden buraya her gün yürümeye karar verdim. Bir gün yürüyemedim. Sürekli beni yolda görenler otomobillerine alıp buraya getirdi. Bundan daha büyük bir mutluluk yok, bunu parayla satın alma şansınız yok" diye konuştu.

'TARAF TUTMAMAYA ÇALIŞIYORUM'

Taraftarların ve oyuncuların kendisine karşı olumsuz bir tavır sergilemediğini vurgulayan Oktay Sarı, şöyle dedi: "İnsanların beni sevdiklerini biliyorum. Çünkü ben gerçekten adil olmaya çalışıyorum. Ben taraf tutmamaya çalışıyorum. Eşit mesafede sevinmeye sevindirmeye çalışıyorum. Hikayenin özü bu. Ben taraf tutmuş olsaydım, bugün burada olmazdım. 10 yıldır buradaysam dengeleri iyi tuttuğum için buradayım."

Antalya Plaj Futbolunun Susmayan Adamı Oktay Sarı Hd 1
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Antalya Plaj Futbolunun Susmayan Adamı Oktay Sarı Hd 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement