Yeşil sahada korku dolu anlar! Futbolcu maçta nöbet geçirdi, mücadele yarıda kaldı - Son Dakika
Spor

Yeşil sahada korku dolu anlar! Futbolcu maçta nöbet geçirdi, mücadele yarıda kaldı

Arjantin'deki Estudiantes de La Plata ve Boca Juniors arasındaki futbol maçı, Estudiantes'in orta saha oyuncusu Javier Altamirano'nun nöbet geçirmesi sonucu tatil edildi.

18.03.2024 15:45  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arjantin'de Estudiantes de La Plata ve Boca Juniors takımları arasında oynanan maçta, Estudiantes takımının orta saha oyuncusu Javier Altamirano, bir anda yere yığılıp nöbet geçirmeye başladı.

MAÇ SIRASINDA NÖBET GEÇİRDİ

Altamirano, kendisini tribünde izleyen hamile eşi ve diğer takım arkadaşlarının gözyaşları arasında hastaneye kaldırıldı. Futbolcunun rahatsızlanmasında sonra ilk yarım saati oynanan maç, hakem tarafından tatil edildi. Estudiantes'in doktoru Hugo Montenegro, Altamirano'nun bir nöbet geçirdiğini belirtti.

"DURUMU STABİL"

Estudiantes, Altamirano'nun olumlu sağlık durumu ile ilgili, "Gözlem altında ve çalışmaları tamamlamak için hastanede. Bir BT taraması yapıldı ve açıkça patolojik görüntüler göstermedi. Durumu stabil. Bu durumdan dolayı, ilk yarının 27. dakikasında durdurulan maç, hakem tarafından tatil edildi" açıklamasını yaptı.

Arjantin'de oynan futbol maçında orta saha oyuncusu topsuz alanda yere düşüp nöbet geçirdi, maç tatil eidldi
Yeşil sahada korku dolu anlar! Futbolcu maçta nöbet geçirdi, mücadele yarıda kaldı

Son Dakika Spor Yeşil sahada korku dolu anlar! Futbolcu maçta nöbet geçirdi, mücadele yarıda kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tolga Arslanoğlu: Bizim ülkede de demekti maçta birinin ölmesi gerekiyor. Sahaya atılmayan malzeme kalmadı. Hakeme bile isabet etti. Kalecimizin çenesi yarıldı. Ama Türkiye’nin sözde en iyi hakemi maçı tatil edemedi. Cesareti olmayan sıradan bir hakem. 11 1 Yanıtla
  • Pinokyo: Maçı niye tatil ediyorsunuz? Tedavisini yapın devam edin hiçmi Süper Lig izlemediniz. 8 0 Yanıtla

Advertisement