Aslan'da büyük sıkıntı! Resmi siteye göre Galatasaray'da Fatih Terim'in görevi devam ediyor - Son Dakika
Spor

Aslan'da büyük sıkıntı! Resmi siteye göre Galatasaray'da Fatih Terim'in görevi devam ediyor

Fatih Terim'le yollar ayrıldıktan sonra resmi sitedeki detay dikkatlerden kaçmadı. Terim ve ekibi görevinin başında gözüküyor. Domenec Torrent ismi teknik ekibe eklenemedi. Bunun nedeninin Galatasaray'ın harcama limitiyle ilgili olduğu öne sürüldü.

14.01.2022 14:58  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Terim'in dün paylaştığı fotoğrafta "Tek taraflı fesih" maddesi dikkatlerden kaçmadı. Galatasaray'ın resmi sitesinde teknik ekip değişikliği yapılmadı. Fatih Terim ve yardımcıları görevde gözüküyor.

Aslan'da büyük sıkıntı! Galatasaray'da Fatih Terim'in görevi devam ediyor

AÇIKLAMA YAPILAMADI

Resmi siteye yeni hoca Domenec Torrent'in adı eklenmiş değil. Galatasaray'ın faal teknik direktörü Fatih Terim gözüküyor. Torrent antrenmanlara çıkıyor fakat açıklama yapılamadı.

Aslan'da büyük sıkıntı! Galatasaray'da Fatih Terim'in görevi devam ediyor

HARCAMA LİMİTİ SORUN OLDU

Galatasaray'ın Torrent'i açıklayamamasının sebebi Mynet'teki habere göre; harcama limiti sınırı. Harcama limitinin dolu olması Galatasaray'ın elini bağlıyor. 622 milyon liralık limitin içinde Terim'e ödenecek 21 milyon liralık ücret var. Yardımcılar Necati Ateş ve Selçuk İnan'a da yaklaşık 5 milyon liralık ödeme yapılması gerekiyor.

Aslan'da büyük sıkıntı! Galatasaray'da Fatih Terim'in görevi devam ediyor

TOPLAM MALİYET 15 MİLYON LİRA

Galatasaray'da yeni hoca Torrent ve yardımcılarının maliyeti 15 milyon lira. Terim ve yardımcıları sezon sonuna kadar alacaklarından vazgeçmezse yeni hoca resmi olarak bildirilemeyebilir. Galatasaray yönetimi bu problemi çözüp Torrent'i resmen açıklayacak.

Aslan\'da büyük sıkıntı! Resmi siteye göre Galatasaray\'da Fatih Terim\'in görevi devam ediyor
Kaynak: Diğer

Son Dakika Spor Aslan'da büyük sıkıntı! Resmi siteye göre Galatasaray'da Fatih Terim'in görevi devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement