Aslantaş Doğa Kampı Osmaniye'de Başladı - Son Dakika
Spor

Aslantaş Doğa Kampı Osmaniye'de Başladı

Aslantaş Doğa Kampı Osmaniye\'de Başladı

Gençlik Kampları Daire Başkanı Sezgin: "Farklı illerden gelen gençleri birlik, beraberlik, kardeşlik paydasında birleştireceğiz. Ülkemizin geleceği, gücü bu paydada yatmaktadır"

20.06.2013 19:02

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği Aslantaş Doğa Kampı Osmaniye'de başladı.

Ankara, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Kırıkkale, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'dan 17-22 yaş grubu 82 kişinin katıldığı kampın başlaması dolayısıyla Kadirli ilçesine bağlı Aslantaş köyünde tören düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Kampları Daire Başkanı İbrahim Sezgin, yaptığı konuşmada, kampa katılım sayısını 90 olarak belirlediklerini, gelecek yıl bunu 250'ye çıkarmayı amaçladıklarını söyledi.

Etkinliği çeşitli faaliyetlerle zenginleştireceklerini vurgulayan Sezgin, "Farklı illerden gelen gençleri birlik, beraberlik, kardeşlik paydasında birleştireceğiz. Ülkemizin geleceği, gücü bu paydada yatmaktadır. Bakanımız, Genel Müdürümüz ve bizler, sizlerin her konuda en güzele layık olduğunuzu biliyor ve bu inançla çalışıyoruz. Kampımız hayırlı olsun" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ökkeş Demir de kamp sayasinde gençlerin kaynaştığını, ülkenin değişik yerlerini gördüklerini ve sosyalleştiklerini kaydetti.

Demir, 14 Eylül'e kadar sürecek kampta paintbol, dağ bisikleti, mini golf, okçuluk, dart, yüzme, müzik ve drama gibi etkinliklerin yer alacağını, gerçlere  tarihi ve turistik yerleri gezdireceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Sezgin ve Demir ile Tesisler Şube Müdürü Necati Yıldız, Spor Şube Müdürü Arif Özsarı, Gençlik Uzmanı Sezai Zorba, Kamp Müdürü Mehmet İnci, program sorumluları Ökkeş Sungur ve Emrah Çelebi, kamp ateşini yaktı. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aslantaş Doğa Kampı Osmaniye'de Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement