Aydınlı Sporcular Engel Tanımadı - Son Dakika
Spor

Aydınlı Sporcular Engel Tanımadı

Aydınlı Sporcular Engel Tanımadı

Türkiye Bedensel Engelliler ve Spor Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonasında Aydınlı sporcular 1 Altın 2 Gümüş madalya kazandı.

02.04.2018 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bedensel Engelliler ve Spor Federasyonu tarafından Konya'da düzenlenen Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonasında Aydınlı sporcular 1 Altın 2 Gümüş madalya kazandı.

Türkiye Şampiyonasına katılan Aydın Genç Efeler Spor Kulübü sporcularından Abdullah Kılıç 59 Kilogram sıkletinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyayı Aydın'a getirdi. Aynı zamanda 70 kilogram ve 54 kilogram sıkletlerinde de Erkan Ünlü ve Yılmaz Sontur Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldular ve sporun engel tanımadığını herkese gösterdiler.

Aydın Genç Efeler Spor Kulübü başkanı Mehmet Güler; "Zorlu geçen müsabakalarda ilimizi temsilen güzel dereceler aldığımızı düşünüyorum. Tabi bu başarıların bize yeteceği anlamına gelmez. Her zaman daha fazlası için çalışacağız. Bu başarıda emeği geçen antrenörümüz Yunus Emre Demirtaş'a, başarıyı bize yaşatan sporcularımıza ve bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ve Efeler Belediye Başkanlığı'na çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aydınlı Sporcular Engel Tanımadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement