
Fenerbahçe'nin geride bıraktığımız sezonun ara transfer döneminde Aston Villa'dan kadrosuna kattığı Diego Carlos, sarı-lacivertlilerde bekleneni veremeyerek sezon başında Serie A ekibi Como'ya kiralanmıştı. 32 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusuna sürpriz bir talip çıktı.
Brezilya Ligi takımlarından Internacional, sarı-lacivertlilerle 2028'e kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı futbolcu için devreye girdi.
Brezilya basınındaki haberlere göre; Internacional, Brezilya'da transfer döneminin kapanacağı 3 Mart tarihine kadar bu transferi bitirmek istiyor. Brezilya ekibinin, futbolcunun kiralık anlaşmasının iptali için Como ile daha sonrasında da bonservisi için ise Fenerbahçe ile anlaşmasının beklendiği ifade edildi. Transferin çok kısa süre içerisinde noktalanacağının altı çizildi.
Bu sezon Como formasıyla 19 maça çıkan 32 yaşındaki stoper, bu maçlarda takımının attığı 1 golde asist yaptı.
Son Dakika › Spor › Ayrılık 5 gün içerisinde resmileşecek! Diego Carlos'a sürpriz talip - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?