Aziz Yıldırım'ın kardeşi, Löw'ün gelmeyeceğini ima etti! Fenerbahçe taraftarı hayal kırıklığına uğradı - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'ın kardeşi, Löw'ün gelmeyeceğini ima etti! Fenerbahçe taraftarı hayal kırıklığına uğradı

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğü için adı geçen Löw hakkında katıldığı etkinlikte açıklamalar yaptığı iddia edildi. Yıldırım'ın "Löw bizde bu kez başarılı olur mu?" sorusuna "Önce bir sor bakalım Löw'ün Fenerbahçe'ye geleceğinden haberi var mıymış? dediği öne sürüldü. Sarı-lacivertlilerin bu açıklama sonrası büyük üzüntü yaşandığı öğrenildi.

01.03.2022 23:26  Güncelleme: 23:30

Fenerbahçe'nin yeni sezon için anlaşmaya çok yaklaştığı teknik direktör Joachim Löw'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım, Alman hocanın takımın başına getirilmeyeceğini ima etti.

Fenerbahçe taraftarı endişeli! Aziz Yıldırım'ın kardeşinden ortalığı karıştıracak Löw iması

"FENERBAHÇE'YE GELECEĞİNDEN HABERİ VAR MIYMIŞ?"

Fotospor'da yer alan habere göre, Löw'ü Türkiye'de en yakından tanıyan isim olan Fenerbahçe eski futbol şube sorumlusu Ali Yıldırım'dan hayal kırıklığı yaratacak sözler geldi. Eski başkanlardan Aziz Yıldırım'ın kardeşi olan Ali Yıldırım katıldığı bir etkinlikle kendisine yöneltilen, 'başkanım, Löw bizde bu kez başarılı olur mu?' sorusuna; 'önce bir sor bakalım Löw'ün Fenerbahçe'ye geleceğinden haberi var mıymış?' cevabını verdi.

Fenerbahçe taraftarı endişeli! Aziz Yıldırım'ın kardeşinden ortalığı karıştıracak Löw iması
Ali Yıldırım
Aziz Yıldırım\'ın kardeşi, Löw\'ün gelmeyeceğini ima etti! Fenerbahçe taraftarı hayal kırıklığına uğradı

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'ın kardeşi, Löw'ün gelmeyeceğini ima etti! Fenerbahçe taraftarı hayal kırıklığına uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement