Bakan Avcı, Eskişehir Basket Spor Kulübü Yöneticileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Bakan Avcı, Eskişehir Basket Spor Kulübü Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Bakan Avcı, Eskişehir Basket Spor Kulübü Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Çeşitli programlara katılmak üzere Eskişehir’e gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Basket Spor Kulübü yöneticileriyle bir araya geldi.

10.10.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşitli programlara katılmak üzere Eskişehir'e gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Basket Spor Kulübü yöneticileriyle bir araya geldi.

Toplantı sırasında konuşan Bakan Avcı, Eskişehir spor'un spor hayatında hikayesi olan kulüplerden biri olduğunu belirtti. Eskişehirspor'un spor hayatında kendine özgü bir yeri olduğunu ifade eden Bakan Avcı, "Şimdi ona kardeş kulüp geldi. Eskişehir Basket, bundan sonra Eskişehir'imizin adını basketbolda da dalgalandıracaklar. Bu kulübün teşekkülünde emek sarf eden, katkıda buluna arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bildiğim kadarıyla bir kulüp olarak değil, aynı zamanda bir eğitim kurumu olarak da tasarlıyorlar bu gelişimi. O bakımdan Milli Eğitim Bakanı olarak beni ayrıca ilgilendiriyor. O yüzden sporumuzun eğitim boyutuna yapacakları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Eskişehir Maarif Koleji mezunu olduğunu hatırlatan Bakan Avcı, "Bizim zamanımızda futbolda Motor Sanat Lisesi ve Ticaret Liseleri kupaları kimseye bırakmazdı. Güreşte ise İmam Hatip Lisesi kupaları kimseye bırakmazdı. Bize de basketbol kalırdı. Amerikalı hocaların da yönlendirmesiyle, çalıştırmalarıyla biz de basketbolda iyiydik. Eskişehir'deki liseler arasındaki müsabakalarda biz şampiyon oluyorduk. Böylelikle bu hatıraya da denk geldi, çok teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıya Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can, Eskişehir Basket Spor Kulübü Başkanı Ersan Öztürk ve kulüp yöneticileri katılırken, Bakan Avcı, toplantının ardından kentten ayrıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bakan Avcı, Eskişehir Basket Spor Kulübü Yöneticileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement