
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Uluslararası Cimnastik Federasyonu Başkan Yardımcılığına seçilen Suat Çelen'i tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Uluslararası Cimnastik Federasyonu (FIG) Başkan Yardımcılığına seçilen Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen'i bir mesajla kutladı.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Uluslararası Cimnastik Federasyonu başkan yardımcılığına seçilerek bizleri gururlandıran Suat Çelen'i kutluyorum. Türk sporunun uluslararası alanda temsili noktasında bu değerli görevlerin artmasını temenni ediyor, Suat Çelen'e yeni görevinde başarılar diliyorum." - İSTANBUL
Son Dakika › Spor › Son dakika haberi | Bakan Kasapoğlu'ndan Suat Çelen'e tebrik - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.