Bakan Kılıç Turkish Aırlınes Open Golf Turnuvası İçin Cnn Internatıonal'da - Son Dakika
Spor

Bakan Kılıç Turkish Aırlınes Open Golf Turnuvası İçin Cnn Internatıonal'da

Bakan Kılıç Turkish Aırlınes Open Golf Turnuvası İçin Cnn Internatıonal\'da

Maxx Royal'in ünlü golf sahası The Montgomerie Maxx Royal, 7-10 Kasım 2013 tarihleri arasında 11 aylık uzun bir maraton olan European Tour Final serisinin yarı finali olarak kabul edilen Turkish Airlines Open'a ev sahipliği yapacak.

20.09.2013 12:50

Maxx Royal'in ünlü golf sahası The Montgomerie Maxx Royal, 7- 10 Kasım 2013 tarihleri arasında 11 aylık uzun bir maraton olan European Tour Final serisinin yarı finali olarak kabul edilen Turkish Airlines Open'a ev sahipliği yapacak. Dünyaca ünlü golf sporcularını ağırlamaya hazırlanan The Montgomerie Maxx Royal, başarılı geçen 5 yılın ardından bu muhteşem final serisiyle Türkiye'de golf turizminin gelişmesine katkıda bulunacak. İşte bu turnuvanın aksaksız geçmesi, adını mükemmel bir Golf merkezi olarak Dünya'ya tanıtan Belek'in de daha iyi tanıtılması için tüm hazırlıklar tamamlanma aşamasına geldi..Turnuva önceki gün yerli ve yabancı basına verilen bir lansmanla tanıtıldı..Toplantıya ev sahipliği yapan ETS tur'da büyük bir misafirperverlik anlayışıyla kusursuz bir hizmet verdi.

ETS TUR'UN KATKILARI

ETS Tur'un Otellerden sorumlu ismi ve aynı zamanda Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Ersoy verilen yemekte yaptığı konuşmada, yerli ve yabancı basını ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ersoy, "Bu turnuva Türkiye'nin yüzakı bir organizasyonudur. Burada grup olarak bizimde bir hizmetimiz olursa bundan sadece gurur duyarız" dedi.

RÖPORTAJI GERÇEKLEŞTİRDİ

Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise, Turnuvaya sponsor olan Türk Havayolları başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Ağaoğlu, Dünya golfünün medyadaki bir numaralı isimleri olan yabancı basının da Türkiye'de bulunmasını ayrı bir fırsata dönüştürerek, önemli bir başarıya daha imza attı. Antalya'da önce Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile bir randevu ayarlayan Ağaoğlu, sonrada Cnn Internatıonel'ın kameraman ve muhabirini röportajı gerçekleştirmek Antalya-Ankara hattında gidip-getirdi.

TÜRKİYE'NİN TANITIMI İÇİN MÜKEMMEL BİR SÖYLEŞİ

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile yapılan söyleşide, Türkiye'nin kültür ve tabiat varlıkları ile son 10 yılda büyük gelişme böşgösteren Golf sporu konuşuldu. Bakan Türkiye'nin hızla ilerleyen değişimini vurguladı ve ülke ekonomisi ile paralel yürüyen büyümeyi ve buna bağlı olarak büyük organizasyonlarda sağlanan başarıyı dile getirdi. 1-7 Ekim tarihleri arasında Cnn Internatıonel kanalında yayınlanacak röportaj bir hafta boyunca 60 dakikalık bir dilimi kapsayacak ve gerek Türkiye'nin tanıtımı, gerekse Belek ve buna bağlı olarak Golf ve yörede bulunan mükemmel tesisler görüntüye gelecek.

İŞTE TÜRKİYE'YE DAVET EDİLEN DÜNYANIN GOLFTEKİ EN İYİ 13 MEDYA MENSUBU

1-Mr. Colin Hancock- CNN

2-Mr. Stephen Francis Ribeiro - CNN

3-Mr. Neil McLeman - Daily Mirror

4-Mr. Paul Mahoney - Golf Magazine

5-Mr. Peter Dixon - The Times

6-Mr. Tony Stenson -Sunday News

7-Peter Corrigan -Indipendent on Sunday

8-Mr. Neil Squires - Daily Express

9-Mr. David Facey - The Sun

10- Mr. Stephen Watson - BBC

11-Mr. Gary McCutcheon - BBC

12-Mr. V.Kishnaswami - Indian News

13-Mr. Martin Hardy - ISM - Belekantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bakan Kılıç Turkish Aırlınes Open Golf Turnuvası İçin Cnn Internatıonal'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement