Bal Ligi Maçında Kavga Çıktı - Son Dakika
Spor

Bal Ligi Maçında Kavga Çıktı

Bal Ligi Maçında Kavga Çıktı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Grup'ta dün oynanan Payas Belediyespor 1975-44 Malatyaspor maçında çıkan kavga çıktı.BAL 4.Grup'ta Hatay temsilcisi lider Payas Belediyespor ile ikinci sırada bulunan Malatya temsilcisi 44 Malatyaspor, dün...

27.03.2013 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup'ta dün oynanan Payas Belediyespor 1975-44 Malatyaspor maçında çıkan kavga çıktı.

BAL 4. Grup'ta Hatay temsilcisi lider Payas Belediyespor ile ikinci sırada bulunan Malatya temsilcisi 44 Malatyaspor, dün Payas Belediyespor Stadı'nda karşı karşıya geldi. Şaban Elbaşı, Ahmet Sabuncu ve Engin Tamuca hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma gergin başladı. Yer yer çıkan tartışmalara çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Ancak bir grup taraftar sahanın içine girerek, futbolculara müdahalede bulundu. Bu sırada stat dışında bekleyen Payas Belediyespor 1975 taraftarları ile 44 Malatyaspor taraftarları arasında da kavga çıktı.

Tansiyonun giderek yükselmesi maçın uzun süre durmasına neden olurken, saha içerisine giren bir grup taraftar, 44 Malatyasporlu futbolculara saldırdı. Bu sırada yüzüne darbe alan 44 Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Tekin, bir anda yere yığıldı. Polis ekipleri 44 Malatyasporlu futbolcuları soyunma odasına kaçırırken, taraftarlara müdahale etti.

Yaşanan olaylar sonrasında 44 Malatyaspor orta saha oyuncusu Yalçın Güner, takım masörü Ramazan Bayer ve Malatyalı 2 taraftar yaralandı. 44 Malatyaspor taraftarını taşıyan otobüslerde maddi hasar meydana gelirken, birkaç taraftarın gözaltına alındığı kaydedildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bal Ligi Maçında Kavga Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement