Babasının izinden devam! Barcelona, Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes'i kadrosuna kattı - Son Dakika
Spor

Babasının izinden devam! Barcelona, Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes'i kadrosuna kattı

Barcelona, eski ve efsane futbolcusu Ronaldinho'nun 17 yaşındaki oğlunu renklerine bağladı. Barcelona resmi sosyal medyasından yaptığı paylaşımda, Joao Mendes'in, fotoğrafı yayımlayarak, 17 yaşındaki forvet oyuncusunun genç takımla sözleşme imzaladığını duyurdu.

02.03.2023 19:13  Güncelleme: 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona, efsane isimlerinden biri olan Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes'i resmen renklerine bağladı. 17 yaşındaki forvet oyuncusu Brezilya'da Cruzeiro forması giyerken Avrupa devinin alt yapısına transfer oldu. Genellikle sağ ayağını kullanan futbolcunun solunun da iyi olduğu gelen yorumlar arasında yer alıyor.

BABASININ İZİNDEN GİDECEK

Brezilya'nın Cruzeiro takımından gelen Joao Mendes'in birkaç haftadır Barcelona genç takımıyla antrenmanlara çıktığını yazan İspanyol basını da Barcelona Kulüp Başkanı Joan Laporta'nın daha önceden Mendes hakkında, "Futbolcu olarak iyi bir köke sahip. Gelişimine göre değerlendireceğiz." dedi. Joao Mendes için yapılan yorumlarda, "Normalde sağ ayağını kullansa da solu da iyi. Babasının kariyerinin başlangıcında çok önemli bir yeri olan kulüpte kendini geliştirmek istiyor." denildi.

Babasının izinden devam! Barcelona, Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes'i kadrosuna kattı

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Barcelona resmi sosyal medyasından yaptığı paylaşımda, Joao Mendes'in fotoğrafını yayımlayarak forvet oyuncusunun genç takımla sözleşme imzalandığını duyurdu. Joao Mendes'in Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Babasının izinden devam! Barcelona, Ronaldinho\'nun oğlu Joao Mendes\'i kadrosuna kattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Babasının izinden devam! Barcelona, Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes'i kadrosuna kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement