Batuhan Karadeniz, Hekimoğlu Trabzon'da gösterdiği performansla göz kamaştırıyor - Son Dakika
Spor

Batuhan Karadeniz, Hekimoğlu Trabzon'da gösterdiği performansla göz kamaştırıyor

Batuhan Karadeniz, Hekimoğlu Trabzon\'da gösterdiği performansla göz kamaştırıyor

Türk futbolunun çok şeyler beklediği ancak hayal kırıklığı yaşatan ismi Batuhan Karadeniz, Hekimoğlu Trabzon'da gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Çıktığı 17 maçta 12 gol atan Karadeniz, takımını sırtlıyor.

31.12.2020 09:14  Güncelleme: 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol kariyerini Misli.com 2. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon'da sürdüren Batuhan Karadeniz tam anlamıyla şov yapıyor.

Şu ana kadar 12 farklı takımda oynayan, arada kulüpsüz dönemler de geçiren Karadeniz son olarak sezon başında Tuzlaspor'dan Hekimoğlu Trabzon'a transfer olmuştu.

17 MAÇTA 12 GOL ATTI

Beşiktaş'ın eski yıldızı Batuhan Karadeniz son takımı Hekimoğlu Trabzon'da müthiş bir performans gösteriyor. Batuhan yeni takımında sezon başından beri toplamda 17 maçta tam 12 gollük katkı sağladı. Batuhan 2. Lig'deki 15 maçında 9 gol, 1 asist yaparken Türkiye Kupası'nda da 2 maçta 3 gol kaydetti.

Golcü oyuncu sonra olarak dün oynanan Ergene Velimeşe maçında 2 golle takımının 5-0 galibiyetine büyük katkı sağladı.

29 yaşında olan Batuhan Süper Lig dışında forma giydiği neredeyse bütün takımlarda başarılı bir grafik çizdi. Batuhan'dan büyük katkı alan Hekimoğlu Trabzon şu an 2. Lig'in 2. sırasında yer alıyor.

Son Dakika Spor Batuhan Karadeniz, Hekimoğlu Trabzon'da gösterdiği performansla göz kamaştırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bence: Kesinlikle Trabzonspor un forvetlerinin ve orta sahasının toplamından çok çok çok daha faydalı bir isim. Keşke Trabzonspor alsa 3 5 Yanıtla

Advertisement