Beşiktaş - Bayern Münih Maçları Şifresiz Kanaldan Yayınlanacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş - Bayern Münih Maçları Şifresiz Kanaldan Yayınlanacak

Şampiyonlar Liginde temsilcimiz Beşiktaş'ın Bayern Münih'le karşılaşacağı mücadeleler, TRT1'den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

12.12.2017 15:25  Güncelleme: 15:59

Temsilcimiz Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Alman temsilcisi Bayern Münih ile oynayacağı karşılaşma TRT1'den naklen yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, son 16 turuna grup lideri olarak katıldığı kura çekiminde Bayern Münih ile eşleşti.

İKİ MAÇ DA TRT1'DEN YAYINLANACAK

Temsilcimiz Beşiktaş'ın Devler Liginde Bayern Münih ile oynayacağı son 16 turu ilk maçı 20 Şubat Salı günü TSİ ile 22: 45'te TRT1 ekranından yayınlanacak.

Almanya'da Allianz Arena'da oynayacak ilk maçın rövanşı ise 14 Mart 2018 Çarşamba günü TSİ ile 20.00'de İstanbul'da Vodafone Park'ta oynanacak.

BEŞİKTAŞ GRUPTAN LİDER ÇIKMIŞTI

Beşiktaş grup aşamasını, 4 galibiyet ve 2 beraberlik tamamlarken, 14 puanla lider olarak son 16 turuna kalmıştı. Bayern Münih ise gruplarda, 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde ederek, 15 puanla Paris Saint-Germain'in ardından 2'inci sırada yer alarak üst tura yükselmişti.

Beşiktaş - Bayern Münih Maçları Şifresiz Kanaldan Yayınlanacak
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaş - Bayern Münih Maçları Şifresiz Kanaldan Yayınlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Bayern şovunu herkes izleyecek demekki: Buraya kadarmış 8taş 1 18 Yanıtla
  • fener bahçe: bir fenerbahçeli olarak ennn sevmediğim takım trabzon dur ama iş avrupa olunca formasını giyer desteklerim bir milliyetçi olarak beşiktaş ta inşallah çıkar alnının akıyla 17 1 Yanıtla
  • Sade vatandaş: Bjk zaten eleneceği için trt son maçlarını şifresiz yayınlamak istemiş :) 4 14 Yanıtla
    MİKE: gerçek vatansever Galatasaray yabancı takımlarla rakip olduğunda niye vatansever olmadınız gördük kimlerin bayraklarını sallayıp tempo tuttuğunuzu o yüzden hiç vatan millet sakarya havalarına girmeyin belli sayıda taraftarları olan iki özel kulüp özel bir turnuvada karşılaşıyor o kadar kimse destek beklemesin hatta inşallah her iki maçtada bol gol yersiniz elenirsiniz 3 6 Tnerci: Bunlar gerçekler. Gerçekleri söyleyince vatan haini mi olunuyor?? 1 1
  • yeR siyaH Gök BeyaZ : ŞAMPİYON KARTAL; 3-0 içinde kaLmış renkLiLer kıpraştıkÇa.. içinize kaçar.. Beşiktaş kazandıkça köküne giriyoR regiLiii rENKlİLERİn.. 6 9 Yanıtla
  • Adınız Soyadınız: Aileler var ayıp olur eyvah 4 11 Yanıtla
    cihan: annenle alakası yok sakin 3 2
  • Kara : bayernden 6 yiyen ezik cinconlar toplaşmışlar hemen, acınız büyük tabi fransız embesilleri 10 5 Yanıtla
  • Anka: Gs liyim ama avrupada türk takımlarını tutarım ve bjk inş yüzümüzü güldürür başarılar 14 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement