Beşiktaş, Arsenal'la 0-0 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Arsenal'la 0-0 Berabere Kaldı

Beşiktaş, Arsenal\'la 0-0 Berabere Kaldı

Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Arsenal'la 0-0 berabere kaldı.

19.08.2014 23:39  Güncelleme: 23:42

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Arsenal'i konuk eden temsilcimiz Beşiktaş, İngiliz devini sahaya gömdüğü maçta aradığı golü bulamayınca mücadele 0-0 beraberlikle sona erdi.

ARSENAL'A TOP GÖSTERMEDİK

Güçlü rakibi Arsenal karşısında maç boyunca üstünlüğü elinden bırakmayan Beşiktaş, yakaladığı net gol fırsatlarından eli boş dönünce Atatürk Olimpiyat Stadı'nı dolduran taraftarlara gol sevinci yaşatamadı.

UMUTLAR DEVAM EDİYOR

Arsene Wenger'in öğrencilerini çaresiz bırakan Beşiktaş, rövanş maçı öncesinde aradığı avantajlı skoru bulamadı ancak oynadığı futbolla tur için umutlarını korumayı sürdürdü.

CHAMBERLAIN'İN TOPU DİREKTEN DÖNDÜ

Arsenal'in zaman zaman yakaladığı pozisyonlarda ise kaleci Tolga Zengin ve Beşiktaş savunması hatasız oynarken 89. dakikada Chamberlain'in direkten dönen vuruşu ise binlerce siyah beyazlılya korku dolu anlar yaşattı.

RAMSEY KIZARDI!

Öte yandan mücadelenin 80. dakikasında Oğuzhan'ı formasından çeken Aaron Ramsey, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İngiliz yıldız rövanş karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Beşiktaş, 27 Ağustos'da Arsenal ile deplasmanda rövanş mücadelesinde karşı karşıya gelecek ve gruplara yükselmek için ter dökecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Arsenal'la 0-0 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • cimbomlu: adamlar kaybetmedi siz kazanamadı diye seviniyorsunuz stad diye patates tarlasında maç oynanırsa sonuç bu olur, biliç maçı okuyamadı mustafa 60. dk da bitti oyuncu degişiklikleri geç oldu, aldıkları topları hemen ba ya, bir oyun kurucu şart geçen sezonki beşiktaşın aynısını izledik böyle işleri zor 4 8 Yanıtla
    CİMBOMLU: 32 yaşındayım 10 yıl prof futbol oynadım çok bilmem ama çok iyi izlerim saygılar 0 0
  • Enes: Abi öldürdü öldürdü diriltti nokta 9 1 Yanıtla
  • karakartal: ah o ismaillllll :@ 8 0 Yanıtla
  • kara: yardımlaşma güzeldi takım ruhu geri dönüyor. 3 2 Yanıtla
  • 42: atibanınn yokluğuu belliydii ve tecrübee eksikliğiii vardııı canınn sağolsunn kartall 2 1 Yanıtla

Advertisement