Beşiktaş, Cicinho İçin Teklif Yapmış - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Cicinho İçin Teklif Yapmış

Beşiktaş, Cicinho İçin Teklif Yapmış

Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, Beşiktaş'ın Brezilyalı sağ bek Cicinho için 20 gün önce teklifte bulunduğunu söyledi.

13.01.2015 10:46  Güncelleme: 12:29

Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, Beşiktaş'ın Brezilyalı sağ bek Cicinho için 20 gün önce kendilerine teklifte bulunduğunu söyledi.

"VAZGEÇMEYECEĞİMİZİ SÖYLEDİK"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Sarılar, ''Beşiktaş bu konuda son derece nazik bir davranış sergiledi. Zaten bizim Beşiktaş'la çok iyi ve dostça bir ilişkimiz var. Başkanlar düzeyinde Cicinho için bir görüşme yapıldı. Biz oyuncudan kesinlikle vazgeçmeyeceğimizi söyledik. Türkiye'nin en çok asist yapan oyuncusu. Hem savunmada hem de hücumda güçlü. Bizim ligde yukarılara tırmanma mücadelesinde Cicinho'dan vazgeçme lüksümüz yok. Konu bizim için kapanmıştır'' dedi.

"FLAŞ BİR ŞEKİLDE İBRAHİM'İ TRANSFER ETTİK"

Erdal Sarılar, flaş biçimde, Gaziantepspor'dan İbrahim Akın'ı transfer ettiklerini belirterek, ''Sergen Yalçın hocamızın eski öğrencisi. Programlanmış bir transfer değildi. Kendisi kampa katılmak üzere. İbrahim'le 1 buçuk artı 1 yıllık bir anlaşma yaptık'' diye konuştu.

Sarılar, bir yabancı orta saha transferi yapmayı amaçladıklarını belirterek, ''Alternatiflerimiz var. Yabancı olmazsa, Trabzonsporlu Soner Aydoğdu'yu düşünebiliriz'' dedi

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Cicinho İçin Teklif Yapmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement