Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı için Bükreş'e geldi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı için Bükreş'e geldi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın oynanacağı Romanya'nın Bükreş kentine geldi. Siyah-beyazlılar, özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket ederek yaklaşık 1.5 saat süren bir yolculuğun ardından Bükreş'e ulaştı. Takım, konaklayacakları otele yerleşerek Dinamo Kiev maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve antrenmana çıkacak. Teknik direktör Şenol Güneş ise antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyecek.

23.08.2023 17:29  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşacak Beşiktaş, maçın oynanacağı Romanya'nın Bükreş kentine geldi.

Siyah-beyazlılar, deplasmandaki Dinamo Kiev maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla hareket ettiği Romanya'nın Bükreş kentine yaklaşık 1.5 saat süren yolculuk sonunda ulaştı. Daha sonra havalimanından ayrılan kafile, konaklayacağı otele giriş yaptı.

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçının hazırlıklarını, bugün saat 20.00'de müsabakanın oynanacağı Bükreş Giuleşti Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek. Antrenman öncesi saat 19.30'da teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenleyecek.

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı için Bükreş\'e geldi
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı için Bükreş'e geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement