Beşiktaş, Doğum Gününde Brugge ile Oynayacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Doğum Gününde Brugge ile Oynayacak

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Brugge ile eşleşen Beşiktaş, doğum gününde yani rövanş maçını 19 Mart'ta İstanbul'da oynayacak.

27.02.2015 14:37  Güncelleme: 15:00

Liverpool'u eleyerek tarih yazan Beşiktaş'ın Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi Belçika Ligi'nin lideri Brugge oldu. Beşiktaş, Club Brugge ile ilk maçı 12 Mart'ta deplasmanda oynayacak. Rövanş ise 19 Mart'ta İstanbul'da.

DİKKAT ÇEKEN DETAY

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden tek takımımız olan Beşiktaş'ın İstanbul'da oynayacağı maçın ayrı bir önemi var. Çünkü Beşiktaş, Club Brugge ile ilk maçı 12 Mart'ta deplasmanda rövanşı ise 19 Mart'ta İstanbul'da. Yani 19 Mart 2015 tarihi siyah-beyazlı kulübün doğum gününe denk geliyor. (19.03.2015) tarihinde Dünya Beşiktaşlılar Günü kutlanacak.

FİKRET ORMAN: DOĞUM GÜNÜMÜZDE İSTANBUL'DA OYNAYACAĞIZ

Kurayı yorumlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Hayırlı olsun. Beşiktaş dünkü gibi oynarsa hiç fark etmezdi kimin çıkacağı. Ülke olarak kentelenmiş bir takımız. Brugge bizim için daha iyi bir kura gibi görünüyor. Şu an liglerinde liderler. Bizim doğum günümüzde İstanbul'da maç yapacağız. İnşallah halkımızı Beşiktaşlıları sevince boğar, gittiğimiz yere kadar gideriz." dedi.

Beşiktaş, Doğum Gününde Brugge ile Oynayacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Doğum Gününde Brugge ile Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • KorKuT Ata: Allahın izniyle Brugge yi eleyeceğiz. . . . 14 1 Yanıtla
  • Beşiktaş: Allah yardımcımız olsun Başkanım 13 1 Yanıtla
  • mesut: ALLAH yolunu yolumuzu açık etsin BÜYÜK BAŞKANIM ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ olsun iyişallah BEŞİKTAŞIMIZ da galatasaraydan sonra 2. defa uefa kupasını ülkemize getirerek şu anda milletçe çok ihtiyacımız olan birlik beraberlik ve ülke olarak kenetlenmemize destek olacaktır. saygılarımı sunarım. 7 0 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Oyna 4 0 Yanıtla
  • Seko-fb-: Harika kura bol şans 4 0 Yanıtla
  • 34 BJK 34: Besiktasim,Allah yolunuzu acik etsin. 0 0 Yanıtla

Advertisement