Lucescu'dan Beşiktaş'a olay benzetme: Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık - Son Dakika
Spor

Lucescu'dan Beşiktaş'a olay benzetme: Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'i 3-2 mağlup ettiği Konferans Ligi play-off turu maçının ardından Ukrayna ekibinin hocası Mircea Lucescu, Beşiktaş'ı Afrika Milli Takımı'na benzetti.

25.08.2023 09:55  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Dinamo Kiev'i 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Ukrayna ekibinin hocası Mircea Lucescu'nun Beşiktaş'ı Afrika Milli Takımı'na benzetmesi dikkat çekti.

"AFRİKA MİLLİ TAKIMI'NA KARŞI OYNADIK"

Beşiktaş'ta oynayan Afrikalı futbolcuların fazlalığına dikkat çeken Lucescu, "Biz Beşiktaş'a karşı değil, Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık. Kulüpte yetişmiş 11 oyuncuyla onlara karşı oynamak çok zor. Oyuncularımızın tecrübesizliğinden faydalandılar ve goller attılar. İyi bir takım, iyi transferler yaptılar." ifadelerini kullandı.

"BU KARARLAR BANA BİRAZ ABARTILI GELDİ"

Hakemleri eleştiren Lucescu, "Hakemlere karşı bir tutumum olduğunu söyleyeceksiniz ama iptal olan golümüzde çizgiyi televizyondan gördüm. Oyuncumuz ofsaytta değildi. Beşiktaş'a verilen penaltıyı da sağduyulu bir hakem vermez. Bir takımla alay edemezsiniz. Bu kararlar bana biraz abartılı geldi. Ancak Avrupa kupalarında da en çok gol yiyen takımız sanırım." dedi.

Afrikalı futbolcuların fazlalığına dikkat çeken Lucescu'dan Beşitaş'a olay benzetme
Lucescu\'dan Beşiktaş\'a olay benzetme: Afrika Milli Takımı\'na karşı oynadık

Son Dakika Spor Lucescu'dan Beşiktaş'a olay benzetme: Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement