Beşiktaş'ın Golcüsü Alvaro Negredo'ya İspanya'dan İki Takım Talip Oldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Golcüsü Alvaro Negredo'ya İspanya'dan İki Takım Talip Oldu

Beşiktaş\'ın Golcüsü Alvaro Negredo\'ya İspanya\'dan İki Takım Talip Oldu

Rayo Vallecano ile anlaşamayan Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo'ta ülkesinden 2 talip daha çıktı. Levante ve Real Sociedad İspanyol golcü için Beşiktaş'ın kapısını çalacak.

05.08.2018 14:29

Beşiktaş, Negredo'yu satmak için tüm hamleleri yaparken İspanyol golcüye ülkesinden 2 talip daha çıktı.

Levante ve Real Sociedad'ın Negredo için Siyah-Beyazlı takımın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Rayo Vallecano ile anlaşma sağlayamayan Negredo'nun Levante ve Real Sociedad'ın yapacağı teklifleri beklediği ortaya çıktı. Beşiktaş'ın bu oyuncuyu bonservisiyle satmayı planladığı ancak Negredo'nun yıllık ücretinin sorun yarattığı belirlendi.

BEŞİKTAŞ'TA BEKLENTİLERİN GERİSİNDE KALDI

İspanyol golcü geçtiğimiz sezonun başında Beşiktaş'ın gol yollarında Gomez'in gidişiyle baş gösteren sorunları gidermesi için transfer edilmişti. Yıldız futbolcu siyah-beyazlı formayla çıktığı 43 maçta 15 gol atıp 9 asistlik performans sergiledi.(Takvim)

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Golcüsü Alvaro Negredo'ya İspanya'dan İki Takım Talip Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Huelva madrid: Biz var Negredo ya talip olmak ama ona bonservis ödememek.Tıpkı sizin başkanın yaptığı gibi olmak.Onu bize verirseniz ödemek zorunda olduğunuz 5 milyon Euro nin 1 ini biz vercez geri kalan 4 bjk ödemek. 2 2 Yanıtla
  • Hepberaber: Negredoyu gs neden almiyor.10 tane gomis eder yemin ederim. 2 1 Yanıtla

Advertisement