Beşiktaş'ta Operasyon Var - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Operasyon Var

Beşiktaş\'ta Operasyon Var

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, fazla forma şansı bulmayan Sezer Öztürk, Mehmet Akgün, Filip Holosko, Gökhan Süzen ve Günay Güvenç ile yollarını ayırmayı planladığını yönetime bildirdi.

08.12.2013 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta hedef iki transfer!

Beş oyuncunun gönderilmesiyle siyah beyazlı kulüp 8 milyon Euro'luk bir tasarruf yapacak.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda PTT 1. Lig ekibi Buca'ya elendikten sonra sert tedbirler için düğmeye basılan Beşiktaş'ta devre arası gönderilecek isimler belli oldu. Slaven Bilic, sistemine uymadığı için göndereceği oyuncuları Sivas maçından sonra kesinleştirecek. Gidecekler Sezer Öztürk, Mehmet Akgün, Holosko, Gökhan Süzen ve Günay Güvenç. Bu futbolcuların gelecek alacakları 8 milyon Euro'yu buluyor.

Bu sezon 11 yeni transfer yapıldı

Futbol takımından sorumlu yöneticiler Ahmet Kavalcı, Erdal Torunoğulları ve Deniz Atalay ile görüşen Bilic, "11 oyuncu aldık. Bazı oyuncularla yollarımızı ayırmalıyız. Kadroda yer bulamayan Holosko, Gökhan Süzen, Mehmet, Sezer ve kaleci Günay konusunda düşüncelerim var" dedi. Bu sezon Kerim, Ramon Motta, Atiba, Michael Eneramo, Tolga, Serdar, Sezer Öztürk, Ömer, Franco, Gökhan Töre ve kaleci Günay Güvenç transfer edilmişti.

Tek hedef kaldı dikkat edin!

Slaven Bilic, dün idman öncesi oyuncularına "Hedef olarak sadece lig kaldı. En ufak puan kaybında fark iyice açılacak" dedi.

Buna hakkınız yok

Eski Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, kupadan elenilmesine tepki gösterip "Kimsenin bunu yaşatmaya hakkı yok" dedi.

Sezer Öztürk, iyi bir yedek olur düşüncesiyle yönetimin tasarrufuyla alındı. Önce sakatlık sonra da Toraman ile kavgasıyla kadro dışı kaldı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Operasyon Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement