Beşiktaş'ta Sıcak Gelişmeler! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Sıcak Gelişmeler!

Beşiktaş\'ta Sıcak Gelişmeler!

Gazetemizin Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de Utku Baş ile siyah-beyazlı takımla ilgili sıcak gelişmeleri aktardı.

12.01.2018 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazetemizin Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'den Utku Baş'ın sorularını yanıtladı.
İşte Sarıdağ'ın açıklamaları:
Beşiktaş geçtiğimiz sezon devre arasından sonra bir çıkış yakalamıştı, bu sene de böyle bir gelişme olabilir. Şenol Güneş
özellikle devre arası kampını iple çekiyor. Çünkü sezon başındaki kampı verimli geçiremiyor. Beşiktaş'ın 2. yarıda yükselişe geçeceğine inanıyorum. Geçtiğimiz günlerde Katar'dan Beşiktaş'a turnuva teklifi geldi, Şenol Hoca bunu istemedi. Beşiktaş için tüm gözler Şubat ayında. Bayern Münih ve ligdeki derbiler, Beşiktaş'ı zor bir dönem bitiyor.
EN BÜYÜK GELİR BEŞİKTAŞ'TA
Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş ve şampiyonluk gelirleri yükseltir. Beşiktaş'ın maç günü gelirleri 70 milyon'a yakın. Beşiktaş'ın kombine gelirleri Galatasaray ve Fenerbahçe'den % 50 fazla. Spor Toto Süper Lig'in toplamda olan maç günü gelirlerinin %34'ünü Beşiktaş oluşturuyor.
ASIL BASKI TERİM'İN ÜZERİNDE
Fatih Terim'in gelişi Şenol Güneş'in üzerinde bir baskı yaratmaz, bence Fatih Terim bir baskı hissetmesi lazım. Tudor'don sonra gelen bir isim olarak, kendi kurmadığı bir takımın başına geldi. Hem de Fatih Terim öyle bir geldi ki 'nerede kalmıştık' tweetiyle geldi ve Galatasaraylı taraftarların tüm umutlarını kendi omzuna yükledi. O yüzden asıl baskı Fatih Terim'in üzerinde.
GÜNEŞ VE TERİM GÖTÜRÜR
Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarının hocaları arasında bir kıyaslama yaparsak şampiyonluğa Şenol Güneş ve Fatih Terim şampiyonluğa daha yakın gibi duruyor. Çünkü biri kulüpler bazında diğeri de milli takımlar bazında en iyi hoca.
BOYKO AYRILIYOR
Boyko bedenen Beşiktaş futbolcusu, ruhen değil. Boyko iyi bir kaleci. Şenol Güneş Boyko için şöyle düşünüyor, oyuncunun kas refleksi ile beyin refleksi arasında fark var. Şenol hoca yediği gollere baktığında bunları görmüş ve yönetim ile teknik heyete bu raporu vermiş.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Sıcak Gelişmeler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ali: siz öyle zannedin. buna ne denir. ah gönlüm ondan sana hayır yok. 0 0 Yanıtla

Advertisement