Beşiktaşlı Pedro Franco, San Lorenzo'ya Gidiyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Pedro Franco, San Lorenzo'ya Gidiyor

Beşiktaş, Pedro Franco'nun San Lorenzo'ya transferini borsaya bildirdi.

14.01.2016 11:43  Güncelleme: 12:07

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in fazla forma şansı vermediği Pedro Franco, takımdan ayrılıyor. Siyah beyazlı kulüp, oyuncunun San Lorenzo'ya kiralanması konusunda görüşmelere başladığını açıkladı.

"SAN LORENZO'YLA GÖRÜŞMELERE BAŞLANMIŞTIR"

Beşiktaş'ın Pedro Franco açıklaması; "Profesyonel futbol takımımız oyuncusu Pedro Franco'nun geçici transferine ilişkin olarak San Lorenzo Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır."

KOLOMBİYA'DAN TRANFER EDİLMİŞTİ

Beşiktaş, 24 yaşındaki oyuncuyu 2013-2014 sezonu öncesi Kolombiya ekiplerinden Millonarios'ten transfer etmişti. Franco, siyah-beyazlı forma ile 59 resmi maça çıkarken tek gole imza attı. Franco bu sezon ise Beşiktaş ile sadece 3 Türkiye Kupası maçında oynadı.

Beşiktaşlı Pedro Franco, San Lorenzo\'ya Gidiyor

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Pedro Franco, San Lorenzo'ya Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 2 2 4 : Tek futbolcu tanırım ve onunla milletimiz adına gurur duyarım.Mükemmel futbolu,entellektüel tarzlarıyla,tertemiz,hoş,guler yüzlü,sert bakmayan,fiziksel görünüşü ile(daima sakalsız,bıyıksız,kravatsız) ,örf ve adetlerine bağlı,milletimizi ve dinimizi bütün Dünya,da en iyi şekilde temsil edebilen(inşallah böyle kalır),şu an Arsenal,da top koşturan,çağdaş,örnek vatandaşımız MESUT ÖZİL 3 3 Yanıtla

Advertisement