Beşiktaşlı Yöneticiler Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaşlı Yöneticiler Gazetecilerle Buluştu

02.04.2015 17:23

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı futbol takımını takip eden gazetecilerle bir araya geldi.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı futbol takımını takip eden gazetecilerle bir araya geldi.

Çengelköy'deki bir restoranda gerçekleştirilen buluşmada siyah-beyazlı yöneticiler, sezonun değerlendirmesini yaptı.

Ahmet Nur Çebi, kalan 9 maçı kazanıp şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Sezon sonu değerlendirmesini de ligin bitmesiyle birlikte yapacaklarını kaydeden Çebi, teknik direktör Slaven Bilic'in durumunu da değerlendirdi ve Hırvat çalıştırıcının kalmasını istediklerini dile getirdi. Siyah-beyazlı takımın yöneticisi, hem kendilerinin hem de Bilic'in 500 bin avro karşılığında serbest kalması yönünde opsiyona sahip olduğunu ifade etti.

Metin Albayrak ise şampiyon olmaları halinde kulübün en anlamlı başarısını yakalamış olacaklarını dile getirdi. Ligde 9 haftanın kaldığını hatırlatan Albayrak, "Şampiyon olabileceğimize inanıyoruz. Olmayı da çok istiyoruz. Kenetlenmeye ihtiyacımız var. Bu sezon stadımız yok. Maddi durumlar, takımın yaşadığı sakatlıklar ve yaptığı mücadele ortada. Bu yüzden biz şampiyon olursak anlamı çok değişik olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Yöneticiler Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika


Advertisement