Bilecik Spor Kulübü, Asarlık GK. maçı için hazır - Son Dakika
Spor

Bilecik Spor Kulübü, Asarlık GK. maçı için hazır

Bilecik Spor Kulübü, Asarlık GK. maçı için hazır

Bilecik Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig'in 5. haftasında karşılaşacağı Asarlık GK. maçının hazırlıklarını tamamladı. Zorlu maç öncesi hedef 3 puan olan Bilecik Spor Kulübü, son antrenmanı başkan ve yöneticilerin izlediği tam kadro bir şekilde gerçekleştirdi. Takım, alınan olumsuz sonuçlar ve gol bulamama sorununu bu maçta aşmayı hedefliyor. Bilecik Spor Kulübü ligde 1 puanla 14. sırada yer alırken, konuk ekip Asarlık GK. ise 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 7. sırada bulunuyor.

07.11.2023 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligin 5'inci haftasında Bilecik Spor Kulübü yarın karşılaşacağı Asarlık GK. maçının hazırlıklarını tamamladı.

BAL 4. Grup 5'inci hafta müsabakasında yarın saat 14: 00'da İstasyon Sentetik Sahasından 1969 Bilecik Spor Kulübü ile İzmir temsilcisi Asarlık GK. karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesi günü tek idmanda geçen Bilecik Spor Kulübü'nde hedef 3 puan olurken, son antrenmanı başkan ve yöneticiler neredeyse tam kadro izledi. Futbolcular alınan olumsuz sonuçlar ve bu haftaya kadar gol bulamaması biraz moralleri bozarken, bu maçta şansızlık zincirinin kırılması bekleniyor.

Zorlu maç öncesi Bilecik Spor Kulübü ligde 1 puanla 14'üncü sırada yer alırken, konuk ekibin 4 haftanın sonundan 2 galibiyet 2 mağlubiyetle 15 takımlı grupta 7'inci sırada yer alıyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bilecik Spor Kulübü, Asarlık GK. maçı için hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement