"Bir fazlası kalbimizde" dediler ve maç kadrosunda Ahmet Çalık'a da yer verdiler! Galatasaray'dan vefalı hareket! - Son Dakika
Spor

"Bir fazlası kalbimizde" dediler ve maç kadrosunda Ahmet Çalık'a da yer verdiler! Galatasaray'dan vefalı hareket!

Galatasaray, trafik kazasında hayatını kaybeden eski futbolcusu Ahmet Çalık'ın ismini Hatayspor maçının ilk 11'ine ekledi. Aslan'ın, Konyasporlu oyuncu için "Bir fazlası kalbimizde" mesajı futbolseverlerden alkış topladı.

16.01.2022 19:22  Güncelleme: 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ahmet Çalık için yaptığı duyarlı hareket futbolseverlerin takdirini kazandı. Trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık, Galatasaray'ın Hatayspor'la oynayacağı maç kadrosuna yazıldı.

Galatasaray'dan alkışlık hareket! Maç kadrosunda Ahmet Çalık'a da yer verildi

"BİR FAZLASI KALBİMİZDE"

Galatasaray'dan yapılan maç paylaşımında, "Sahadaki 11'imiz ve bir fazlası kalbimizde. Ahmet Çalık" notu yer aldı. Futbolseverler bu paylaşıma beğeni yağdırdı. Sarı-Kırmızılı futbolcular karşılaşmaya Ahmet Çalık fotoğrafının yer aldığı "Kalbimizdesin" tişörtüyle sahaya çıktı.

"Bir fazlası kalbimizde" dediler ve maç kadrosunda Ahmet Çalık\'a da yer verdiler! Galatasaray\'dan vefalı hareket!

Son Dakika Spor 'Bir fazlası kalbimizde' dediler ve maç kadrosunda Ahmet Çalık'a da yer verdiler! Galatasaray'dan vefalı hareket! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement