Bir Stoch Gördüm Sanki... - Son Dakika
Spor

Bir Stoch Gördüm Sanki...

Bir Stoch Gördüm Sanki...

SPORX - Ceza alanı dışından attığı güzel gollerle dikkati çeken Slovak oyuncu, özellikle bu sezon ligin ikinci yarısındaki performansıyla ilk 11'in değişmez oyuncusu oldu.

18.04.2012 16:05

SPORX - Ceza alanı dışından attığı güzel gollerle dikkati çeken Slovak oyuncu, özellikle bu sezon ligin ikinci yarısındaki performansıyla ilk 11'in değişmez oyuncusu oldu. Fenerbahçe'ye geçen sezon transfer olan ve ilk sezonunda sadece 2 gol atabilen Stoch, bu sezon 29. haftada 10 gole ulaştı.

Son olarak 3 Mart'ta Gençlerbirliği filelerini iki kez sarsan Miroslav Stoch, büyük bir suskunluk dönemi içine girdi. 29. haftada Ankara ekibine gollerini attıktan sonra Stoch'tan ses kesildi.

SON 7 MAÇTA ÇIT YOK

Fenerbahçe'nin ligin normal sezonunda oynadığı son 5 maçta, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ve Samsunspor müsabakalarında forma giyen genç yıldız gol atma başarısı gösteremedi.

Sarı lacivertlilerin, ligde Ankaragücü, Galatasaray, Bursaspor, Trabzonspor ve Antalyaspor maçlarında forma şansı bulan Stoch, verimsiz bir performans sergiledi.

SÜPER FİNAL'DE 18'DE YOKTU

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Trabzonspor ile yaptıkları mücadelede Stoch'u kadroya almadı. Kocaman, 11 Nisan Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final turunda Kayserispor ile yaptıkları zorlu maçın ardından, bordo-mavili ekibe karşı Stoch'u 18 kişilik kadronun dışında tuttu.

KORKUTAN KAZA

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, maddi hasarlı trafik kazası geçirdi. Stoch'un arkadaşının kullandığı araç, Slovak futbolcunun oturduğu sitede bir ağaca çarptı. Kaza sonrası araçta maddi hasar meydana geldiği ve gerek Stoch'da gerekse arkadaşında herhangi bir sağlık sorunu yaşanmadığı kaydedildi.

Kocaman'ın yardımcısı Fahrudin Ömeroviç, Stoch'un durumuyla ilgili olarak, hafif sakatlığının bulunduğunu ve son maçlarda performans düşüklüğü yaşadığını anlatarak, "Bildiğim kadarıyla hafif bir sakatlığı vardı. Sonuçta geniş bir kadromuz var. Son iki maçta da biraz performansı düşüktü. Belki biraz etkilenmiş. Sonuçta baktığımız zaman bugünkü kadroda yok" ifadelerini kullanmıştı.

TWENTE'DEKİ KADAR ATTI

Slovakya Ligi takımlarından Nitra'nın altyapısında futbola başlayan ve 2005 yılında bu takımda profesyonel olan Stoch, 2006 yılında İngiltere'nin Chelsea takımına transfer oldu. Chelsea'de bulunduğu dört yılda A takımla 4 maça çıkabilen Slovak oyuncu, 2009 yılında Hollanda Ligi takımlarından Twente'ye kiralandı. Twente'nin Hollanda Ligi şampiyonu olduğu 2009-2010 sezonunda ligde 32 maçta 10 gole imza atan Stoch, Fenerbahçe'de bu sezon 31 maçta 10 gole ulaştı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Bir Stoch Gördüm Sanki... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement