Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nda Bingöl'e ödüllerle dönüldü - Son Dakika
Spor

Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nda Bingöl'e ödüllerle dönüldü

Bocce Volo Türkiye Şampiyonası\'nda Bingöl\'e ödüllerle dönüldü

Mersin'de düzenlenen Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'na katılan Bingöl sporcuları, çeşitli kategorilerde elde ettikleri derecelerle ödüllerle döndü. Havva Kaan Türkiye 2'ncisi, Zilan Atila ise Türkiye 2'ncisi ve Küçük Kız Basamak Türkiye Şampiyonu oldu. Baran Körük ise Küçük Erkek Basamak kategorisinde Türkiye 3'üncüsü oldu. Sinem Varğın Yıldız Kız Röle Türkiye Şampiyonu, Sedef Baycuman ise kendi kategorisinde ve Yıldız Kız Basamakta Türkiye Şampiyonu oldu. Ayrıca Sevilay Gezli, Türkiye Raffa şampiyonasında Altın Nokta branşında Türkiye rekoru kırarak ödül aldı. Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

18.08.2023 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8-11 Ağustos tarihlerinde yapılan Bocce Volo Türkiye şampiyonasına katılan sporcular Bingöl'e ödüllerle döndü.

Mersin'de 8-11 Ağustos 2023 tarihinde düzenlenen Türkiye Volo Şampiyonası Atış Oyunlarında Havva Kaan Türkiye 2'inci olurken, Zilan Atila ise hem Türkiye 2'ncisi hem de Küçük Kız Basamak Türkiye Şampiyonu oldu. Yine yarışmalarda Baran Körük, Küçük Erkek Basamak kategorisinde Türkiye 3'üncü oldu.

Yarışmalara katılan Sinem Varğın Yıldız Kız Röle Türkiye Şampiyonu olurken, Sedef Baycuman da hem kendi kategorisinde Türkiye şampiyonu hem Yıldız Kız Basamakta Türkiye Şampiyonu oldu.

Eda Sayak ile Sevilay Gezli Büyük Kadınlar Röle Türkiye 2'ncisi olurken sezon içerisinde düzenlenen Türkiye Raffa şampiyonasında Altın Nokta branşında 27 puan alarak Türkiye rekoru kıran Sevilay Gezli'ye ayrıca ödül takdim edildi. Bingöl'e madalyalar ile gelen Bocce sporcuları'nı Gençlik ve

Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu makamında ağırlayarak başarılarının devamını diledi. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nda Bingöl'e ödüllerle dönüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement