Bodrumspor, judo sporcuları yetiştirmek için eğitim düzenliyor - Son Dakika
Spor

Bodrumspor, judo sporcuları yetiştirmek için eğitim düzenliyor

Bodrumspor, judo sporcuları yetiştirmek için eğitim düzenliyor

Muğla'da Bodrumspor, çocuk ve gençlerden oluşan 30 kişiye ücretsiz judo kursu düzenliyor. Eğitim alan sporcuların Bodrum'u ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil etmesi hedefleniyor. Bodrumspor'un judo şubesini açan Kaya Muzaffer Ilıcak, Bodrum'dan şampiyonlar çıkarmak istediklerini belirtti. Eğitim alanlardan biri olan Cemal Afşin ise olimpiyat şampiyonu olmayı hedeflediğini söyledi.

07.10.2023 17:57

Muğla'da Bodrumspor, başarılı judo sporcuları yetiştirmek için eğitim düzenledi.

Bodrumspor bünyesindeki çocuk ve gençlerden oluşan 30 kişinin, haftanın iki günü ücretsiz alacağı kurs Bitez Gençlik Merkezi'nde başladı.

Eğitim alan sporcuların, ulusal ve uluslararası müsabakalarda Bodrum'u temsil etmesi hedefleniyor.

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı ve Bodrum Judo Konseyi Üyesi Kaya Muzaffer Ilıcak, Bodrum'dan şampiyonlar çıkarmak istediklerini belirtti.

Bodrumspor bünyesinde judo şubesini açtıklarını vurgulayan Ilıcak, "Başlangıçta 5 sporcumuz vardı, şu an 30 sporcuya ulaştık. Gençlik ve Spor Bakanlığının tesislerini kullanıyoruz. Hayırseverlerimizin aracılığıyla sporcularımıza kıyafetlerimizi alacağız. Hedefimiz Bodrum'dan başlayarak bütün ülkeye judoyu yaymak." ifadelerini kullandı.

Eğitim alanlardan 13 yaşındaki Cemal Afşin de Antalya'dan gelerek Bodrumspor'un akademisinde yer aldığını ve olimpiyat şampiyonu olmayı hedeflediğini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bodrumspor, judo sporcuları yetiştirmek için eğitim düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement