BtcTurk, Milli Kadın Voleybol Takımı'nın sponsoru oldu - Son Dakika
Spor

BtcTurk, Milli Kadın Voleybol Takımı'nın sponsoru oldu

BtcTurk, Milli Kadın Voleybol Takımı\'nın sponsoru oldu

BtcTurk, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın sponsoru oldu ve takımın Voleybol Milletler Ligi'ndeki maçları için kullanıcılarına bilet hediye edecek. Yapılacak yarışmalarla kullanıcılar, maçlara canlı tanıklık etme şansı yakalayacaklar.

30.05.2023 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BtcTurk'ün sponsorluğunu üstlendiği A Milli Kadın Voleybol Takımı, 31 Mayıs-4 Haziran tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek Voleybol Milletler Ligi'nde mücadele edecek. Şirket, millilerin; Güney Kore, Sırbistan, İtalya ve ABD ile yapacağı maçlar için kullanıcılarına bilet hediye edecek.

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Voleybol Miletler Ligi'nin ilk haftası (VNL) Antalya'da başlıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Antalya'daki karşılaşmalardan sonra Milletler Ligi'nin ikinci haftasında 14-18 Haziran tarihleri arasında Hong Kong'ta, üçüncü haftasında da 28 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Bangkok'ta mücadele edecek. 2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi Finalleri ise 12-16 Temmuz 2023 tarihlerinde ABD'nin ev sahipliğinde Arlington şehrinde düzenlenecek.

BtcTurk'ün 'Yeni Neslin Yanındayız' mottosuyla sponsorluğunu üstlendiği A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2018 yılından bu yana Voleybol Milletler Ligi adıyla düzenlenen organizasyonda; 2018'de ikincilik, 2019 ve 2022'de dördüncülük, 2021 yılında da üçüncülük elde etmişti.

Antalya'daki maç tarihleri ise şöyle:

Türkiye-Güney Kore/ 31 Mayıs

Türkiye-Sırbistan/ 1 Haziran

Türkiye-İtalya/ 3 Haziran

Türkiye-ABD/ 4 Haziran

BTCTURK'TEN VOLEYBOL MERAKLILARINA 2 KİŞİLİK 15 BİLET

BtcTurk, bu mücadelelere canlı tanıklık etmek isteyen kullanıcılarına sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilecek yarışma ile bilet hediye edecek. BtcTurk'ün Instagram'daki yarışma postunun altına arkadaşını etiketleyen kullanıcılar, iki kişilik toplam 10 biletten birini kazanma imkanı bulabilecek. Twitter'da ise voleybol odaklı sorulara doğru cevap veren ilk 5 kullanıcı 2 kişilik bilet kazanabilecek. Detaylar ve koşullar, turnuva boyunca BtcTurk'ün sosyal medya sayfalarında paylaşılacak.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor BtcTurk, Milli Kadın Voleybol Takımı'nın sponsoru oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement