"Bu Takımı Elele Yönetmemiz Gerek" - Son Dakika
Spor

"Bu Takımı Elele Yönetmemiz Gerek"

"Bu Takımı Elele Yönetmemiz Gerek"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in Gaziantepspor'un Elazığspor'u 3-1 yendiği maçın devre arasında soyunma odasına inerek Sergen Yalçın ile görüştüğü ve prim vaadinde bulunduğu iddia edildi.

26.11.2013 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Pusula Gazetesi'nde yayınlanan habere göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in geçtiğimiz Pazar günü oynanan Gaziantepspor- Elazığspor karşılaşması öncesi valilikte Başkan İbrahim Kızıl ile görüştüğü ve mücadelenin devre arasında da Sergen Yalçın'a başarılar dileyip, futbolculara da 500 bin TL galibiyet primi sözü verdiği iddia edildi.

Söz konusu haberde Kızıl ile yaptığı görüşmede "Bu takımı elele yönetmemiz gerek" ifadelerini kullanan Şahin'in hafta içi Ankara'da başkan İbrahim Kızıl ile Gaziantepspor hakkında görüşmek istediği detayı da yer almakta.

Bu haberlerin ardından İbrahim Kızıl'ın kardeşi Mehmet Kızıl ise twitter'dan "Maçın devre arasına sn bakan ımız Fatma Şahin sadece Sergen Yalçın'hocaya başarı diledi" açıklamasında bulundu.

Gazete ayrıca soyunma odasına doğru ilerlerken kale arkasında bulunan seyirciler tarafından protesto edilen Bakan Şahin ile Başkan Kızıl arasında bir tartışma yaşandığını da okuyucuları ile paylaştı.

Gaziantep Pusula Gazetesi'nden haberin tamamını okumak için tıklayınız…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Bu Takımı Elele Yönetmemiz Gerek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement