Beijing Guoan Yönetimi, Burak Yılmaz'ın Takımdan Ayrılmasına İzin Verdi - Son Dakika
Spor

Beijing Guoan Yönetimi, Burak Yılmaz'ın Takımdan Ayrılmasına İzin Verdi

Beijing Guoan yönetimi, Türkiye'ye dönmek isteyen milli futbolcumuz Burak Yılmaz'a izin verdi. Yılmaz'ın, kısa süre içerisinde Trabzonspor'la imzalaması bekleniyor.

01.08.2017 15:15  Güncelleme: 15:42

Çin'de forma giyen ve Trabzonspor'a transferi için takımı Beijing Guoan'dan transferi için izin isteyen Burak Yılmaz konusunda flaş açıklamalar geldi.

"AİLESİ İÇİN GİDİYOR"

Beijing Guoan'ın CEO'su Li Ming, A Milli oyuncunun ailesel sebeplerden dolayı ayrılmak istediğini ve oyuncuya yardımcı olacaklarını söyledi. Li Ming açıklamasında, "Burak Yılmaz ailesel sorunları nedeniyle Çin'den ayrılarak Türkiye'ye dönebilir. Önümüzdeki günlerde Burak Yılmaz için karar vereceğiz" dedi.

"BURAK'IN TRANSFERİNE İZİN VERECEĞİZ"

Bordo mavililerden aldığı teklifi reddettiklerini ancak Burak Yılmaz'ın ayrılmak istediğini dile getiren idareci, "Trabzonspor'dan teklif aldık ama bu teklifi reddettik. Transfer hakkında Burak ile konuştuk ve kalmak istediğini söyledi. Ancak Burak Yılmaz, çocuklarıyla birlikte olmak istiyor, velayetini kaybetmemek istiyor. Bu konuda Burak Yılmaz'a yardımcı olacağız ve transferin önüne set çekmeyeceğiz" sözlerini kullandı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta da, "Burak Yılmaz'ın kulübü Beijing Guoan ile görüşmemiz devam etmektedir. Transferine olumlu cevap vermelerini umuyoruz" sözleriyle transfere yeşil ışık yakmıştı

Beijing Guoan Yönetimi, Burak Yılmaz\'ın Takımdan Ayrılmasına İzin Verdi
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beijing Guoan Yönetimi, Burak Yılmaz'ın Takımdan Ayrılmasına İzin Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement