Bursaspor'da Transfer Hareketliliği - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Transfer Hareketliliği

Bursaspor\'da Transfer Hareketliliği

Süper Lig'de son yıllardaki başarılı performansının aksine kabus gibi bir sezon geçiren Bursaspor umudunu ara transfere bağladı.

13.11.2013 18:26

7 Ocak ile 3 Şubat 2014 tarihlerini kapsayan ara transfer döneminin en faal takımları arasında yer alamasına kesin gözle bakılan Bursaspor, ara transfer sezonun başlamasına yaklaşık 2 ay kala ilk imzayı Brezilyalı golcü Fernandao'yu kadrosuna katarak yaptı.

Rahmetli İbrahim Yazıcı'nın başkanlığında ve Ertuğrul Sağlam'ın teknik direktörlüğünde geçirilen 4 yıllık dönemde oynanan futbolu ve elde ettiği başarıları adeta mumla arayan Yeşil Beyazlılar ilk yarıyı elinden gelen en iyi noktada tamamlayarak ara transferde yapacağı takviyelerle sezonun ikinci yarısında Avrupa Kupası hedefini kovalamak istiyor.

Oğulcan'a karşılık Cenk Tosun

Turgut Doğan Şahin ve Hikmet Karaman nedeniyle Bursaspor ve Gaziantepspor arasındaki ilişkiler zedelenmişti. Üstüne bir de, Oğulcan Çağlayan'ın yeşil beyazlı kulüpten habersiz önce Galatasaray ardından da Antep'te idmanlara çıkması sıkıntının boyutunu artırmıştı. Gaziantepspor, devre arasında sözleşme imzalamayı planladığı Oğulcan Çağlayan için yeşil beyazlı kulübün kapısını çalmaya hazırlanırken, Timsah'ın da, bu oyuncuya karşılık Cenk Tosun'u isteyeceği gelen haberler arasında.

Serdar - Hakan takası

Özellikle gurbetçi isimler üzerinde duran Bursaspor'un gündemine giren son isim Elazığspor'dan Serdar Gürler. 22 yaşındaki hücum oyuncusunun Elazığspor'da mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği, Yeşil Beyazlı yönetimin de, Serdar için nabız yokladığı öğrenildi. Öte yandan Elazığsporun da, Hakan Aslantaş'ı istediği öne sürüldü. Bu iki oyuncu için takasın gündemde olduğu ifade edildi.

Sestak'a Çaykur Rize talip

Bursaspor'da gözden düşen Sebastian Pinto ve Stanislav Sestak'ın durumları da tam bir soru işareti. Pinto için harıl harıl kulüp aranırken, Sestak'ın yurt içindeki ilk talibinin Çaykur Rizespor olacağı öğrenildi. TFF 2. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren İnegölspor da, yeşil beyazlı takımın genç isimleri Okan Deniz ve Emre Pehlivan'ın peşinde.

Gurbetçi Deniz Topçu antrenmanda

Bursaspor'da gizliden gizliye bu gelişmeler yaşanırken, dün Vakıfköy'de gurbetçi bir futbolcu ortaya çıktı. Eintracht Frankfurt altyapısında yetişen ve Alman 4. Lig takımı Viktoria Aschaffenburg'de forma giyen Deniz Topçu, Yeşil Beyazlı kulübün daveti üzerine menajerleriyle birlikte Bursa'ya geldi. 1995 doğumlu olan Deniz, defansın sağında oynuyor. 1 hafta boyunca Vakıfköy'de idmana çıkacak olan gurbetçi oyuncu beğenilmesi halinde A Takım ile antrenmanlara başlayacak.

Olay Gazetesi

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Bursaspor'da Transfer Hareketliliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement