Bursasporlu Turgay: "Üst Sıralara Tırmanmak İstiyoruz" - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Turgay: "Üst Sıralara Tırmanmak İstiyoruz"

Bursasporlu Turgay: "Üst Sıralara Tırmanmak İstiyoruz"

Bursaspor'un golcü oyuncusu Turgay Bahadır, yeni transferlerin takıma ayrı bir güç katacağını söyledi, "Üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.

18.01.2012 11:22

Bursa spor'un golcü oyuncusu Turgay Bahadır, yeni transferlerin takıma ayrı bir güç katacağını söyledi, "Üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.

Turgay, bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Yeni transferler Hakan Aslantaş ve Sebastian Pinto'nun takıma güç kattığını anlatırken şunları söyledi:

"Ligin ilk yarısında istediğimiz sonuçları alamadık. Devre arasında iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Mersin ve Kayserispor maçlarından 3 puanla ayrılarak iyi bir çıkış yakaladık. Beşiktaş maçında ise kötü bir sonuç alarak yenildik. Önümüzdeki Sivasspor maçında 3 puan almak istiyoruz."

"TÜRKİYE KUPASINI ALMAK İSTİYORUZ"

Şanlıurfaspor maçı galibiyetiyle Türkiye Kupası'na moralli başladıklarını da sözlerine ekleyen Turgay, "Bu sene Türkiye Kupası'nı almak istiyoruz. Avrupa'ya gitmek için en basit yol, Türkiye Kupası'ndan geçiyor. Türkiye Kupası'nda hedefimiz büyük. Bu kupayı Bursa şehrimize kazandırmak istiyoruz" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Turgay: 'Üst Sıralara Tırmanmak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement