Caner Erkin ve Şükran Ovalı Çiftinin Evine Hırsız Girdi - Son Dakika
Spor

Caner Erkin ve Şükran Ovalı Çiftinin Evine Hırsız Girdi

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve oyuncu eşi Şükran Ovalı bir süre önce İbiza'ya tatile gitti. Ünlü çiftin tatil dönüşü sonrası evlerine hırsız girdi.

21.06.2017 08:01  Güncelleme: 08:38

Oyuncu Şükran Ovalı ile furbolcu eşi Caner Erkin, İbiza tatili dönüşü hırsız şoku yaşadı. Çift İstanbul- Baltalimanı'ndaki evlerinde gece uyurken hırsız kapıyı zorladı. Ancak içeri girmedi.

"EVDE OLDUĞUMUZ SIRADA HIRSIZ GİRMEYE ÇALIŞMIŞ"

Milli futbolcu, hırsızın zorladığı kapının fotoğrafını muhabirlere göstererek olayı anlattı: Tatilden dönmüştük, Baltalimanı'ndaki evdeydik. Gece yarısı hırsız kapıyı zorlamış ama iki ana kilidi kırıp içeri girememiş. Kapı arkadan demirliydi. Bu evden taşınacağımız için alarmı iptal ettirmiştik, şimdi yeniden alarm taktırdım. Eşim de tedirgin oldu. Cana değil mala gelse tamam ama biz o sırada evdeydik. Allah korusun hırsızla evde karşı karşıya gelseydik ne olurdu bilinmez. Sonuçta bunlar normal kafayla bu işleri yapmıyor.

BOĞAZ'DA ALDIKLARI YALIYA YERLEŞECEKLER

Sabah uyandıklarında kapının zorlandığını gören Caner Erkin polis çağırdı. Hırsız şokunun ardından çift bu evden taşınıp Boğaz'da aldıkları yalıya yerleşecek.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı Çiftinin Evine Hırsız Girdi

Son Dakika Spor Caner Erkin ve Şükran Ovalı Çiftinin Evine Hırsız Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement