Cristian Baroni, Corinthians'a Dönüyor - Son Dakika
Spor

Cristian Baroni, Corinthians'a Dönüyor

Cristian Baroni, Corinthians\'a Dönüyor

Brezilya basını, Fenerbahçe'den ayrılacak olan Cristian Baroni'nin Corinthians'a döneceğini yazdı.

08.08.2014 09:00  Güncelleme: 09:09

Fenerbahçe'de yabancı kontenjan dolayısıyla takımdan gönderilmesi gündemde olan Cristian Baroni için Brezilya basınında yeniden Corinthians iddiası ortaya atıldı.

"BARONI İÇİN DÖNÜŞ ZAMANI"

2009 yılında Corinthians'tan Fenerbahçe'ye transfer olan ve her transfer döneminde eski takımına dönmesi gündeme gelen Baroni için ülkesinde, "Parque Sao Jorge Stadı'nın idollerinden Baroni için dönüş zamanı" ifadeleri kullanıldı.

SİVAS DA BARONI'Yİ İSTİYOR

Öte yandan Türk basınında çıkan haberlere göre; Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, vatandaşı Baron'yi transfer etmek istiyor. Ailesinin Türkiye'de mutlu olduğu bilinen Baroni'nin hangi takıma gideceği merak konusu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Cristian Baroni, Corinthians'a Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MERT TÜRK: GÜLE GÜLE SANA. FENERBAHÇE SENİ ÇOKTAN GÖNDERMELİYDİ. SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN SALİH FENERBAHÇE'DE YER BULAMADI. YABANCIYA YER VERİLECEK DİYE TÜRK FUTBOLCULAR HARCANDI. FENERLİ SEYİRCİLER SANA İYİ SABRETTİ. 6 TANE SIRADAN YABANCI FUTBOLCU ALACAĞINA O PARAYLA 2 TANE SÜPER FUTBOLCU AL DAHA İYİ. TÜRK FUTBOLU KAZANSIN. 7 5 Yanıtla
  • MERT TÜRK: AHSEN DEDİĞİN TAMAMEN YANLIŞ. SAHADA YÜRÜYEN FUTBOLCU. KİLİT FUTBOLCU DİYORSUN. HANGİ MAÇIN KİLİDİNİ AÇMIŞ. BİR MAÇ OYNUYOR 30 MAÇ YATIYOR. TÜRK FUTBOLCULARIN KIYMETİNİ BİLELİM. SALİH ONDAN DAHA FAYDALI OLURDU. NEDEN BİZİMKİLERİN KIYMETİNİ HEP YABANCILAR BİLİYOR. YABANCI SEMPATİZANI OLUNDUĞU SÜRECE BİR YERE VARAMAYIZ. 6 0 Yanıtla
  • ahsen mert: Bence yanlış . christian fenerbahceye cok faydalı kilit bir oyunuydu. keşek gönderilmese 3 3 Yanıtla

Advertisement