Cristian Baroni Türk mü Oluyor? - Son Dakika
Spor

Cristian Baroni Türk mü Oluyor?

Cristian Baroni Türk mü Oluyor?

İstanbul'da çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Brezilyalı yıldız Cristian, Türk vatandaşı olursa sözleşmesini de 2+1 yıl daha uzatacak.

08.01.2014 10:02

Sabah'ın haberine göre, Fenerbahçe'ye 2009 yılında transfer olan Cristian Baroni, Türkiye'de 5. yılını doldurmaya hazırlanıyor.

İçişleri Bakanlığı'na vatandaş olmak konusunda herhangi bir başvurusu olmamasına rağmen istendiği anda seve seve Türk olacağını dile getiren Brezilyalı yıldız, "Ben ve ailem İstanbul'da çok mutluyuz. Çocuklarım Türkçe konuşuyor. Seve seve Türk vatandaşı oluruz" dedi.

Cristian'ın Türk statüsünde oynaması kulübün de yabancı kontenjanında elini rahatlatacak. Gelecek sezon yabancı sınırlamasının 5+3 olacağı düşünülürse Fenerbahçe artı bir avantaj sağlayacak. Yönetici Ömer Temelli, Cristian'ın Türk olması ile ilgili sorulara "Kısmet" yorumunda bulundu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Cristian Baroni Türk mü Oluyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement