Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hedef 1 Milyon Üye" Standını Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hedef 1 Milyon Üye" Standını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hedef 1 Milyon Üye" Standını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen İstanbul Gençlik Festivalinin açılış töreninin ardından, "Hedef 1 Milyon Üye" standına bir ziyaret gerçekleştirdi.

04.05.2017 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen İstanbul Gençlik Festivalinin açılış töreninin ardından, "Hedef 1 Milyon Üye" standına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti sırasında; Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, Başkan Aziz Yıldırım, Başkanvekili Mithat Yenigün, Asbaşkanlardan Önder Fırat, futbolcular Volkan Demirel, Moussa Sow, İdari Menajer Hasan Çetinkaya, Fatih Şube Başkanı Yahya Uğur ve eski yöneticilerimizden Ahmet Ketenci hazır bulundu.

İstanbul Gençlik Festivalinin açılışı sırasında Başkanımız Aziz Yıldırım ve futbolcular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a isminin yazılı olduğu bir Fenerbahçe forması hediye ettiler. Ardından Hedef 1 Milyon Üye standımızı gezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Başkan Aziz Yıldırım ve futbolcularımızla bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra Senegalli oyuncu Moussa Sow, Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan'a da isminin yazılı olduğu Fenerbahçe forması takdim etti.

Öte yandan festival açılışının öncesinde Volkan Demirel ile Senegalli oyunucu Moussa Sow, Hedef 1 Milyon Üye standındaki taraftarların Fenerbahçe bayraklarını imzaladılar. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hedef 1 Milyon Üye' Standını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement