Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında KSBÜ Germiyan Kampüsünde futbol müsabakası düzenlendi - Son Dakika
Spor

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında KSBÜ Germiyan Kampüsünde futbol müsabakası düzenlendi

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında KSBÜ Germiyan Kampüsünde futbol müsabakası düzenlendi

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Germiyan Kampüsünde, Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında bir futbol müsabakası düzenlendi. Germiyan Birliği (GB) ile Kütahya Merkez MYO karma takımı arasında gerçekleşen karşılaşmayı GB 7-2 kazandı. Maçı, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Kütahyaspor Başkanı Abdullah Damcı ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ali Özkaya da izledi. Kazanan ekibe kupa, Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Darcan tarafından takdim edildi.

11.11.2023 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Germiyan Kampüsünde futbol müsabakası düzenlendi.

Tıp ve Diş Hekimliği fakülteleri karma takımı ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Kütahya Merkez MYO karma takımını oluşturan Germiyan Birliği (GB) arasında gerçekleşen karşılaşmayı GB 7-2 kazandı.

Maçı, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Kütahyaspor Başkanı Abdullah Damcı ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ali Özkaya da izledi. Kazanan ekibe Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Darcan tarafından kupa takdim edildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında KSBÜ Germiyan Kampüsünde futbol müsabakası düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement