Derbi Sonrası Sosyal Medyayı Sallayan Fotoğraf - Son Dakika
Spor

Derbi Sonrası Sosyal Medyayı Sallayan Fotoğraf

Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında elde ettiği son galibiyette forma giyen futbolcuların yer aldığı kadronun fotoğrafı sosyal medyada günün konusu oldu.

09.03.2015 09:32  Güncelleme: 11:12

Derbi maçta Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Galatasaray'ın Kadıköy'deki galibiyet hasretinin 16 yıla çıkmasının ardından, sosyal medyada bu konuya ilişkin binlerce Twitter, Facebook mesajı ve fotoğraf paylaşıldı.

11 FUTBOLCUNUN 10'U EMEKLİ OLDU

En büyük ilgi gören fotoğraf ise Kadıköy'de Fenerbahçe galibiyeti gören son Galatasaray kadrosunun takım fotoğrafı oldu. Söz konusu fotoğraftaki 11 futbolcunun 10'u, profesyonel kariyerini noktalamış durumda. Futbol yaşantısını sürdüren tek oyuncu, bugün sahada Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu.

EN SON 1999'DA YENDİLER

Galatasaray, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi en son 22 Aralık 1999'da 2-1'lik skorla mağlup etmişti. O dönemde takımın başında teknik direktör olarak Fatih Terim bulunuyordu.

YARSUVAT'TAN ÖNCEKİ DÖRT BAŞKAN GALİBİYET GÖREMEDİ

Galatasaray Kulübü'nün Duygun Yarsuvat'tan önceki 4 başkanı, başkan sıfatıyla futbol takımlarının Kadıköy'de Fenerbahçe galibiyetini göremedi. Sarı-kırmızılı takımın Kadıköy'deki son galibiyetinin tarihi olan 1999'da kulüp başkanlığını Faruk Süren yürütüyordu.

Faruk Süren'in ardından kulüpte başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Cansun (2001-2002), merhum Özhan Canaydın (2002-2008) ve Adnan Polat (2008-2011), Ünal Aysal (2011-2014) deplasmanda Fenerbahçe galibiyetine tanık olamadı.







Derbi Sonrası Sosyal Medyayı Sallayan Fotoğraf
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Derbi Sonrası Sosyal Medyayı Sallayan Fotoğraf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • kara kemal: sanırsinki her maçı fener kazanıyo geçin bu ayakları telekom arenada galatasaray yendi kadıköyde fener yendi sende bunu büyüteceksin neymiş 17 yıldır kadıköyde yenememişte falanda filan andersenden masallar geçin bu işleri siz kimi uyutuyorsunuz:))))))))))))) 6 11 Yanıtla
  • nazmi: fotoğrafta bitane adam var oda emre doğru yolu bulmuş fenere gitmiş diğerleri çöp 7 5 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: en son TÜRKİYE kupasını alan 29 yıl sonra f. b lilerinde bir resimlerini koysanız?hele UEFA kupası malum GALATASARAYIN müzesinde 16 yıl oldu hala kimsecikler yok sanırım alana kadar kimbilirr kaç yüzyıl geçecek;)) 4 7 Yanıtla
  • akrep: değişen bişey yok cincon yine mal 7 4 Yanıtla
  • engin: emre beleşoğlu evlat olsan sevilmezssin emin ol 4 5 Yanıtla
  • imparator: 12 mayıs 2012 diyorum :) 3 5 Yanıtla
  • Cuvaldız: Ohaaa Galatasarayyy. . . 16 Senemi Oldu ? 5 2 Yanıtla
  • selim: hahahaha çok güzel ya emre bize gelmese oda gün yüzü göremeyecekmış 6 1 Yanıtla
  • fred: bu nasıl derbi la dünyada benzeri yok menemensporla 16 sene oynasak en az 1 galibiyet alır 4 2 Yanıtla
  • hasan doğan: galatasaray gibi bir dünya devini yenince fenerbahçelilerin sevinmesi bayram yapmasından doğal daha ne olabilir sevinin sevinin :)))) 2 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement