Dıego Angelo Resmen Antalyaspor'da - Son Dakika
Spor

Dıego Angelo Resmen Antalyaspor'da

Dıego Angelo Resmen Antalyaspor\'da

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Antalyaspor, Eskişehirspor’dan ayrılan Brezilyalı futbolcu Diego Angelo ile 4 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

13.08.2015 14:46

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Antalyaspor, Eskişehirspor'dan ayrılan Brezilyalı futbolcu Diego Angelo ile 4 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

"TEKLİF GELDİĞİNDE HİÇ DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİM"

Hasan Subaşı Tesisleri Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza töreninde konuşan yeni transfer 29 yaşındaki Angelo, Antalyaspor'dan teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettiğini söyledi.

Brezilyalı defans oyuncusu Diego Angelo, Antalyaspor'dan davet aldığında çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok beğenip, sevdiğim bir şehir. Antalya, Brezilya'ya benziyor. Kulüp olarak zaten herkes biliyor, bana teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Kulübün kalitesini biliyorum ve takımın ligde en üst sıralara çıkması için elimden geleni yapacağım. Önümüzdeki 4 yıl boyunca çok iyi çalışıp, performansımın en üst seviyesini herkese göstereceğim. Takıma geldiğimden bu yana herkes bana arkadaşça davrandı herkese teşekkür ediyorum" dedi.

ASBAŞKAN SAV: YARIN BAŞKA BİR SÜRPRİZİMİZ OLABİLİR

Yarın başka bir sürprizlerinin olabileceğini vurgulayan Antalyaspor Asbaşkanı Ali İhsan Sav, "Diego Angelo ile anlaşmış bulunmaktayız. Kendisiyle 4 yıllık bir sözleşmeye imza attık. Yarın da bir sürprizimiz daha olabilir. Kendisiyle burada güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Defans bölgemize güç katacaktır" şeklinde konuştu.

DİEGO ANGELO KİMDİR?

2010 yılında Genoa'dan Eskişehispor'a transfer olan Brezilyalı futbolcu, 5 sezon boyunca kırmızı-siyahlı takımda 156 maçta görev aldı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 19 kez havalandıran 29 yaşındaki oyuncu, Eskişehirspor formasıyla 4 kez de Avrupa Ligi maçında takımının formasını terletti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dıego Angelo Resmen Antalyaspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement